Dilan Polat sonrası gözler “Şulemsi” Şule Kayatürk’te

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanması sonrasında sosyal medyadaki bir başka isim gündeme geldi. “Şulemsi” adıyla bilinen Şule Kayatürk ve eşi Yasin Türk çiftinin malvarlığının da mercek altına alındığı iddia ediliyor. Peki Şule Kayatürk kimdir?

Dilan Polat sonrası gözler “Şulemsi” Şule Kayatürk’te

Sosyal medya hesaplarından lüks yaşam tarzıyla dikkat çeken Dilan Polat - Engin Polat çifti hakkında, kara para aklama, belgede sahtecilik, suç işlemek maksadıyla örgüt kurma ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla soruşturma başlatılmıştı.

Düzenlenen operasyonlar sonrasında Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında olduğu 12 kişi tutuklanmış, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Soruşturma kapsamında 27 şirkete de kayyım atılmıştı.

Bu operasyon sonrası gözler, son zamanlarda Türkiye’de şatafatlı hayat yaşayan birçok sosyal medya fenomenine çevrildi. Polat çiftinin ardından bir diğer fenomen çiftin de şatafatlı yaşam tarzı gözlerden kaçmadı. Sosyal medyada “Şulemsi” takma adıyla bilinen Şule Kayatürk ve eşi Yasin Türk çiftinin lüks yaşamının mercek altına alındığı öne sürüldü.

Sosyal medyada "Şulemsi" diye tanınan Şule Kayatürk’ün tespit edilebilen 16 lüks villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yat’ı olduğu iddiası ortaya atıldı.

dilan-polat-sonrasi-gozler-sulemsi-sule-kayaturkte.jpeg

ŞULEMSİ’NİN DİLAN POLAT İLE OLAN ARKADAŞLIĞI

Şulemsi adıyla tanınan Şule Kayatürk’ün, Dilan Polat ile yakın arkadaş olduğu belirtiliyor. Kayatürk'ün, Dilan Polat ile birlikte sosyal medyada ünlü olduğu iddia ediliyor. Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından sosyal medya hesaplarında herhangi bir paylaşım yapmadığı görülen Kayatürk’ün, Dilan Polat ile ilgili soruşturmada ifade verip vermediği ise bilinmiyor.

dilan-polat-sonrasi-gozler-sulemsi-sule-kayaturkte-001.jpeg

“ŞULEMSİ” ŞULE KAYATÜRK KİMDİR?

Ankara doğumlu internet fenomeni olan Şule Kayatürk, 1.75 boyunda. Kayatürk, bir dönem fazla kilolarıyla mücadele etmiş fakat büyük bir zayıflama yaşayarak yaklaşık 54 kiloya kadar düşmüştür.

Eşi Yasin Türk ile yollarını ayırma kararı alan ve bir süre ayrılık yaşayan çift, Umre sırasında eşiyle bir fotoğrafı paylaşarak barıştıklarını duyurmuştu.

2013 yılından bu yana sosyal medyada etkin olan Şule Kayatürk, farklı mecralarda da kendine yer edinmiştir.

Makyaj sanatçılığı, sosyal medya etkileyiciliği ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren Şule Kayatürk'ün kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi bulunduğu da biliniyor.

dilan-polat-sonrasi-gozler-sulemsi-sule-kayaturkte-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.