Discord çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor?

Mobil veya masaüstünden Discord’a giriş yapmaya çalışanlar veya uygulama içerisinden mesaj göndermeye çalışanlar hata ile karşılaşıyor. Peki Discord çöktü mü, sorun mu var? İşte, 29 Eylül 2023 Discord’da son durum.

Discord çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor?

Hem sesli hem de yazılı iletişim kurmak isteyen oyun tutkunları genellikle dünyanın en fazla kullanılan uygulamalarından birisi olan Discord’u tercih ediyor. Discord’da yaşayan bazı problemler sebebiyle anlık olarak kullanıcılar raporlamalarda bulunuyor.

Uygulamaya giriş yapamayanlar ise sorun olup olmadığı araştırmaya başladı. Discord erişim problemleri zaman zaman ağ bağlantısı veya uygulamanın güncel olup olmamasından kaynaklanabiliyor. Peki 29 Eylül 2023 Discord çöktü mü, sorun mu var, neden açılmıyor?

DİSCORD ÇÖKTÜ MÜ SON DAKİKA 29 EYLÜL?

Discord’ta giriş yapmak isteyen ya da uygulama içinden mesaj göndermeye çalışan kullanıcılar anlık olarak hata ile karşılaşıyor. Şu an için Discord’tan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

DİSCORD NEDİR?

Discord uygulaması, aynı anda birden fazla kişiyle iletişim kurmak isteyenlerin kullandığı bir uygulamadır. Kullanıcılar kanal açarak burada sesli ve yazılı iletişim kurabilirler.

Sesli iletişim uygulaması olan Discord'da arkadaş eklemek için ilk olarak eklemek istediğiniz kişinin Discord etiketi gerekli. Bunu için uygulama ekranının sol üst köşesinde yer alan Discord simgesine gidin.

Açılan ekranın sol alt köşesinde adınızı göreceksiniz. Adınızı görüntülediğiniz pencerede "Ayarlar" simgesine tıklayın. Ardından gelen "Hesabım" menüsünde "Kullanıcı Adı" olarak geçen ifade Discord etiketidir.

Karşı tarafın etiketini de öğrendikten sonra tekrar ana ekrana dönün. Sol üst köşeden Discord simgesinin hemen yanında yer alan "Arkadaşlar" bölümünden "Arkadaş Ekle" seçeneğine gidin.

Gelen pencerede Discord etiketini girerek "Arkadaşlık İsteği Gönder" dediğiniz zaman tanıdıklarınızla iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.