Ekrem İmamoğlu, adaylığını açıkladı: İstanbul’a mühürlüyüm

Seçim sonrası kılıçların çekildiği CHP’de yeni bir kriz daha kapıda gibi görünüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, düzenlediği basın toplantısı ile "İstanbul'u bir kez daha savunmak için yola çıkıyorum." diyerek adaylığını ilan etti.

Ekrem İmamoğlu, adaylığını açıkladı: İstanbul’a mühürlüyüm

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimden yenilgi ile ayrılmasının ardından sık sık "değişim" mesajı veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden aday olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Haliç Kongre Merkezi Galata Salonu'nda düzenlediği basın toplantısı ile yol haritasını açıklayan İmamoğlu, " İstanbul'u bir kez daha savunmak için yola çıkıyorum" dedi.

"İSTANBUL'A MÜHÜRLÜYÜM"

İmamoğlu'nun açıklamaları şöyle:

“İstanbul'u güçlendirmek Türkiye'yi güçlendirmektir' şiarıyla iş yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bizim yönetimimizdeki İstanbul, Türkiye'nin mutlu geleceğinin teminatı olmuştur. Demem o ki, İstanbul ve Türkiye'nin kaderleri mühürlüdür. Bu nedenle ben de kendimi İstanbul'la mühürlü kabul ediyorum. Hayatımı adadığım bu mukaddes şehre ve 16 milyon hemşerime en üst düzeyde hizmet etmeyi, Türkiye'ye hizmet etmek ve alternatif bir Türkiye vizyonu ortaya koymak olarak görüyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.