Altın 5897.703
BIST 11311.31
Dolar 42.6861
Euro 50.1507
Sterlin 57.0609

Emine Erdoğan: Bu yürüyüş annelerin acılarını dindirmek içindir

Emine Erdoğan, AK Parti’nin 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın ardından yaptığı paylaşımda, “Bu kutlu yürüyüş; annelerin yüreğini dağlayan acıların dindiği, evlatların umutla büyüdüğü bir Türkiye içindir” dedi.

Emine Erdoğan: Bu yürüyüş annelerin acılarını dindirmek içindir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi. Toplantıya katılanlar arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da yer aldı. Emine Erdoğan toplantı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, birlik, kardeşlik ve istikrar mesajları verdi, “AK Parti, milletin sinesinden doğmuş bir hareket olarak kararlarını ortak akılla, yürüyüşünü istişareyle şekillendiren bir dava şuuru taşımaktadır.” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, bu yürüyüşün terörün karanlığına bir daha dönülmemek üzere son verildiği bir Türkiye için olduğunu belirtti.

emine-erdogan-bu-yuruyus-annelerin-acilarini-dindirmek-icindir.jpg

“ANNELERİN ACISI DİNSİN, EVLATLAR UMUTLA BÜYÜSÜN”

Açıklamasında özellikle kadın ve çocuklara da vurgu yapan Emine Erdoğan, mesajını şu ifadelerle sürdürdü:

“Bu kutlu yürüyüş; annelerin yüreğini dağlayan acıların dindiği, evlatların umutla büyüdüğü, terörün karanlığına bir daha dönmemek üzere son verildiği bir Türkiye içindir.”

Paylaşımda, geleceğe umutla bakan, huzurlu ve güçlü bir Türkiye hedefi de dikkat çekti.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.