Emir Can İğrek Ali Cabbar hikayesi nedir? Ali Cabbar hikayesi gerçek mi?

Emir Can İğrek'in Ali Cabbar adlı şarkısını dinleyenler, Ali Cabbar gerçek hikayesini araştırıyor. Peki Ali Cabbar hikayesi gerçek mi?

Emir Can İğrek Ali Cabbar hikayesi nedir? Ali Cabbar hikayesi gerçek mi?

Pop müziğin genç ve başarılı isimlerinden Emir Can İğrek'in "Parti İptal" albümünde yer alan ve dinleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkaran "Ali Cabbar" adlı şarkı, büyük ilgi görüyor. Peki, bu hüzünlü şarkının kahramanı Ali Cabbar kimdir? İşte, Emir Can İğrek'in "Ali Cabbar" şarkısının hikayesi.

ALİ CABBAR'IN HİKAYESİ

Ali Cabbar, şarkıda anlatıldığı kadarıyla İstanbul'da yoksul bir mahallede yaşayan, genç bir adam. Eğitim hayatına ekonomik zorluklar nedeniyle devam edemeyen Ali Cabbar, ailesinin darbuka ve gırnata çaldığı düğünlerde çalışıyor.

Mahallesindeki bir kadına karşılıklı hislerle aşık oluyor ancak bu aşkı hiç dile getiremiyorlar. Genç kadın, ailesi tarafından zengin bir erkekle zorla evlendiriliyor ve Ali Cabbar, sevdiği kadının düğününde gırnata çalmak zorunda kalıyor.

Bu acı olayın ardından askere giden Ali Cabbar, orada hayatını kaybediyor ve geride hüzünlü bir hikaye bırakıyor.

ALİ CABBAR KİMDİR? ALİ CABBAR HİKAYESİ GERÇEK Mİ?

Şarkının kahramanı Ali Cabbar'ın gerçek bir kişi olup olmadığı ya da bu hikayenin tamamen kurgusal olup olmadığı ise bilinmiyor. Ancak bu hikaye, Emir Can İğrek'in yeteneği ve anlatımı sayesinde, dinleyicilerin kalbine dokunmayı başarıyor.

emir-can-igrek-ali-cabbar-hikayesi-nedir-ali-cabbar-hikayesi-gercek-mi.jpg

Emir Can İğrek Ali Cabbar, Ali Cabbar hikayesi, Ali Cabbar hikayesi gerçek mi, Ali Cabbar aslında kim, Ali Cabbar yüzü gibi aramaların sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.