Emirgazi Belediye Başkanı Koçak: Hasar gören binalar var!
|
Son Güncelleme: 21.09.2020 00:55
Niğde’nin Bor ilçesinde yaşanan 5,1 büyüklüğündeki depremin yoğun olarak hissedildiği Konya’nın Emirgazi ilçesinde hasar gören evler bulunduğu bildirildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verdiği bilgiye göre, saat 22.08'de merkez üssü Niğde'nin Bor ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.
Emirgazi, Konya’da depremin yoğun olarak hissedildiği ilçe oldu.
İlçe Belediye Başkanı Nurişen Koçak, yaptığı açıklamada, hasar gören binalar olduğunu bildirdi. Koçak şunları kaydetti:
“AFAD ile görüşüldü, bilgi alındı ve bilgi verdik. Lütfen sakin olalım, gelmiş geçmiş olsun. Şükürler olsun can kaybı yok. Demirci Mahallemizde evlerde hasar var. Rabbim korusun. Artçılar olmaması temennisiyle. Allah Emirgazi’mizi, ülkemizi ve tüm dünyayı korusun.”



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.