Fenomen babasını öldüren kız tutuklandı
Gaziantep’te sosyal medyada “Cin Ali” olarak bilinen Ali Bal’ı bıçaklayarak öldüren 14 yaşındaki kızı E.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde sosyal medyada “Cin Ali” olarak tanınan Ali Bal’ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni gelişme yaşandı.
İddiaya göre Güzelvadi Mahallesi’nde Ali Bal ile 14 yaşındaki kızı E.B. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.B.’nin babasını bıçakladığı öne sürüldü. Boynundan aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Ali Bal, olay yerinde hayatını kaybetti.

KIZI POLİSE GİDİP TESLİM OLDU
Olayın ardından 14 yaşındaki E.B.’nin Yeşilvadi Polis Karakolu’na giderek teslim olduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Ali Bal’ın cenazesi olay yeri inceleme ve adli tıp işlemlerinin ardından defnedildi.

MAHKEMEDEN TUTUKLAMA KARARI
Babasını, kendisine şiddet ve tacizde bulunduğu için öldürdüğünü öne süren E.B., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. E.B. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Kamuoyunda geniş yankı uyandıran olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, olayın tüm yönleriyle incelendiği bildirildi.

Kaynak:İHA / DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.