‘Fırsatçılığı vatan hainliği noktasına getirenler var’

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, sosyal medyadaki Sağlık Bakanlığınca yazılmış gibi gösterilen, esnaflar ve vatandaşları endişeye sürükleyecek paylaşımın gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Resmi kanallardan yapılmayan açıklamalara itibar edilmemesini isteyen Başkan Karabacak, “Evet fırsatçılığı Vatan hainliği noktasına getiren bazı kesimlerin oluştuğunu görüyoruz maalesef.” dedi.

‘Fırsatçılığı vatan hainliği noktasına getirenler var’

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, sosyal medyada paylaşılan ve Sağlık Bakanlığınca koronavirüs önlemleriyle ilgili yazıldığı belirtilen metnin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Başkan Karabacak şunları kaydetti:   

“Evet fırsatçılığı Vatan hainliği noktasına getiren bazı kesimlerin oluştuğunu görüyoruz maalesef. Sağlık Bakanlığınca yazılmış gibi bir algı ile vatandaşlarımızı ve özellikle esnafımızı endişe ve kaos noktasına sürükleme gayretli bir yazı şu an dolaşmakta ve akıbeti araştırılmadan da dolaşmasına vesile olunmaktadır. Resmi ağızlardan beyan edilmemiş hiç bir yazı ve söyleme itibar edilmemesini özellikle istirham ediyorum.”

 

Haber Dairesi 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.