Altın 5778.053
BIST 11239.07
Dolar 42.611
Euro 50.0358
Sterlin 57.1557

Gazeteci Enver Aysever tutuklandı

Son Dakika Haberi! YouTube yayınında kullandığı ifadeler nedeniyle gözaltına alınan Gazeteci Enver Aysever, emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne getirildi. Aysever, için tutuklama kararı çıktı.

Gazeteci Enver Aysever tutuklandı

Gazeteci ve yazar Enver Aysever, YouTube kanalında yaptığı canlı yayının ardından gözaltına alındı. Aysever ile Vatan Emniyet Müdürlüğü'nde görüşen avukatı, müvekkilinin düşünce özgürlüğü kapsamında eleştiride bulunduğunu savundu. Aysever, sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Bu bir son dakika haberidir. Haber kısa süre içinde güncellenmektedir. Yeni bilgiler için lütfen zaman zaman sayfayı yenileyin!

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.