'Genelge beni bağlamaz' diyen dönerci koronavirüsten 24'üncü kez ceza yedi! O anların görüntüsünü paylaştı

Zonguldak'taki yasağa rağmen döner dükkanına müşteri almaya devam eden esnaf hakkında bugüne kadar 23 kez tutanak tutulup, ceza yazıldı. “Genelge beni bağlamaz” diyen esnaf 24'üncü kez ceza kesildiği anların görüntüsünü sosyal medyada paylaştı.

'Genelge beni bağlamaz' diyen dönerci koronavirüsten 24'üncü kez ceza yedi! O anların görüntüsünü paylaştı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, koronavirüs önlemlerini defalarca kez ihlal eden esnaf, “Genelge beni bağlamaz” dedi.

İlçe merkezinde döner ve tantuni sattığı kafeteryası bulunan Erkan Cinbir, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında, restoran ve lokanta gibi işletmelerin müşteri kabul etme yasağına uymuyor.

Cinbir, sadece paket servisi yapması gereken kafeteryasına müşteri alıp, yiyecek servisi yapıyor.

''BURADA MASKE TAKMAK ZORUNLU DEĞİLDİR''

Erkan Cinbir hakkında bugüne kadar maske takmadığı ve iş yerinde yemek servisi yaptığı için 23 tutanak tutulup, ceza yazıldı. İş yerinin girişine, “Burada maske takmak zorunlu değildir, içeride de yemek yiyebilirsiniz” yazısı asan Cinbir'in yemek yiyen müşterilerine de ceza uygulandı.


Tüm bunlara rağmen kafeteryasını kapatmamakta direnen Erkan Cinbir, son olarak önceki gün iş yerine gelen zabıta ve polis ekiplerine, ceza yazamayacaklarını söyledi. Cinbir ile bir müşteriye ceza kesildi. Cinbir, ceza yazan polis ve zabıta ekiplerini cep telefonuyla görüntüleyip, sosyal medyada paylaştı.

''GENELGE BENİ BAĞLAMAZ''

Görüntülerde, kurallara karşı geldiğini söyleyen görevlilere, "Ne kuralı? Öyle bir kural yok" diye karşılık veren Cinbir, genelgeyi uyguladıklarını ifade eden polis memuruna da, "Arkadaşım genelge beni bağlamaz. Ben memur değilim, benim için geçerli değil" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.