Altın 7182.12
BIST 12433.5
Dolar 43.8294
Euro 51.7046
Sterlin 58.8537

Göçmen kaçakçılığı operasyonunda Konya detayı

Antalya'da jandarmanın düzenlediği operasyonda 111 düzensiz göçmen yakalandı. Kaçakların Konya ve Eskişehir’den küçük gruplar halinde getirildiği belirlendi.

Jandarma Genel Komutanlığının açıklamasına göre, Antalya'da elebaşılığını Y.E'nin yaptığı organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda, kaçak göçmenleri Konya ve Eskişehir'den küçük gruplar halinde otomobillerle Antalya'nın Kaş ilçesindeki koylara getirerek yurt dışına çıkarmaya çalıştıkları belirlenen 8 kişi gözaltına alındı.

Jandarma ekiplerince yakalanan 111 düzensiz göçmen ise sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

gocmen-kacakciligi-operasyonunda-konya-detayi.png

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.