Güneysınır Belediye Meclisi’nden Barış Pınarı Harekatı'na tam destek

Güneysınır İlçe Belediye Meclisi, özel gündem çağrısıyla olağanüstü toplanarak ülkemizin Suriye'de yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na yayınladığı bildiriyle tam destek verdi.

Güneysınır Belediye Meclisi’nden Barış Pınarı Harekatı'na tam destek

Güneysınır Belediye Meclisi, ülkemizin Suriye'de gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı'na destek olmak, Türk Milleti olarak milli birlik ve beraberlik duruşunu güçlendirmek amacıyla özel gündem çağrısıyla toplandı.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir başkanlığında toplanan meclis üyeleri, kahraman Türk Ordusuna destek verdi.

Belediye meclis salonunda meclis üyelerinin tamamının katılımıyla gerçekleşen özel gündem toplantısında hazırlanan bildiri Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir tarafından okunarak meclis üyelerinin tamamının oylarıyla kabul edildi. Bildirinin okunmasının ardından Suriye'de görev yapan kahraman ordunun muzafferiyeti için dua edildi.

Güneysınır Belediye Meclisi'nde okunan ve tüm üyelerin oy birliği ile kabul ettiği destek bildirisinde özetle şu ifadelere yer verildi:

“Ülkemiz, Fırat’ın doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamak üzere Barış Pınarı Harekâtını başlatmıştır. Öncelikle bilinmelidir ki bu harekât Türkiye için bir tercih değil, zorunluluktur. Çünkü sınırımızın hemen yanı başında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun ülkemiz için oluşturduğu tehdit ortadır. Bir terör koridoru oluşturma hesaplarını bozan ve bekamızı güvence altına Barış Pınarı Harekâtı, aynı zamanda tüm bölgeye huzur ve güvenlik vadetmektedir. Güneysınır Belediye Meclisi olarak, Barış Pınarı Harekâtında ülkemizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz. Bu vesile ile tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. İnanıyoruz ki gün, her türlü siyasi görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak bir ve beraber olma günüdür. Çünkü söz konusu olan milli güvenliğimizdir, ülkemizin bekasıdır. Harekâtın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor, kahraman askerimize muvaffakiyetler diliyoruz. Güneysınır’ımız vatanının, milletinin, devletinin ve kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındadır. Ne zaman üzerimize bir vazife düşse her zaman göreve hazırız. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.