Haber Dairesi AK Parti İl Yönetimi ve Meclis Üyelerini ağırladı

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Dığrak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gönüllü ve Selçuklu Belediyesi Meclis Üyesi işadamı Mehmet Çenesiz Haber Dairesi'ni ziyaret etti. Ziyaretin gündeminde Konya’da yeni medya alanında Haber Dairesi ile başlayan süreç vardı.

Haber Dairesi AK Parti İl Yönetimi ve Meclis Üyelerini ağırladı

Ali Dığrak, Mustafa Gönüllü ve Mehmet Çenesiz’i Haber Dairesi binasında Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ağırladı.

Ziyarette AK Partili yöneticiler önemli tespitlerde bulundu.

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Dığrak, "Haber Dairesi'nin Türkiye'de habercilik alanında çok önemli bir atılım gösterdiğini, her yaştan takipçisi bulunduğunu, bunun sevindirici olduğunu" söyledi.

Günümüzde haber başta olmak üzere birçok konuda yeni nesil medyanın takip edildiğini ifade eden AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gönüllü de Haber Dairesi’nin bu anlamda yeni bir süreç başlattığını ifade etti. Gönüllü, başta Konya olmak üzere dünyanın dört bir yanında gelişen olayları www.HaberDairesi.com ve Haber Dairesi sosyal medya hesaplarından takip ettiklerini dile getirdi.

AK Parti Selçuklu Belediyesi Meclis Üyesi işadamı Mehmet Çenesiz de iş dünyası olarak neredeyse haberin tek adresi konumuna gelen Haber Dairesi'ni takip ettiklerini söyledi. Çenesiz, Haber Dairesi’nin, kısa süre içinde, ‘en doğru haberi, en hızlı şekilde, okuyucu ve izleyicisine ulaştıran’ bir medya aracı olduğunu kanıtladığını kaydetti.  

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu da ziyaretteki konuşmasında şunları söyledi:

“Kısa sürede bizi bağrına basan Türk halkına teşekkür ediyoruz. Bu alanda çok önemli bir eksiği tamamlamış olduk. Çok güçlü ve deneyimli bir ekibimiz var. 7/24 kimseyi habersiz bırakmadığımız gibi çok sayıda medya kuruluşunun da haber kaynağı haline geldik. Bizi 30 yılda bu noktalara taşıyan Konya halkına, yayın alanımızın doğrudan içinde olan ülkemiz insanlarına, yayınlarımızı dünyadan takip eden Haber Dairesi müdavimlerine şükranlarımızı sunuyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.