Haber Dairesi AK Parti Konya İl Teşkilatını ağırladı

Türkiye’nin yeni nesil medya sesi olma yolunda hızla ilerleyen Haber Dairesi, bugün AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve yönetim kurulunu ağırladı. Başkan Angı, yayın hayatına girdiği günden bu yana yakından takip ettikleri Haber Dairesi’nin yeni medya alanında önemli bir boşluğu doldurduğunu söyledi.

Haber Dairesi AK Parti Konya İl Teşkilatını ağırladı

Haber Dairesi’nin bugünkü ziyaretçileri AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile İl Başkan Yardımcıları Mehmet Yavuz, Ali Deresoy ve Gökhan Taşkıran’dı.

NEBE Medya Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık, Dijital Medya Dairesi Başkanı Mustafa Kara ve ALA Ajans Başkanı Fatma Tunçer Öncü tarafından ağırlanan Başkan Angı, yayın hayatına girdiği günden bu yana yakından takip ettikleri Haber Dairesi’nin önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade etti.  

Başkan Angı, “Yeni nesil medya artık bir dünya gerçeği. Seçimler, haberler,  artık her türlü gelişme yeni nesil medya dediğimiz sosyal medya ve internet haber sitelerinden takip ediliyor. 7’den 70’e herkes bu dünyanın içinde yer alıyor. Alana hızlı bir giriş yapan Haber Dairesi’nin şehrimiz, ülkemiz ve dünyanın her yerinden takip ediliyor olmasını, özellikle Konya’mız için önemli buluyorum. Zira; duruşu olan, kamuoyunu doğrularla bilgilendiren medya kuruluşlarına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Allah Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. Sınır ötesi operasyonları anbean takip ediyoruz. Böyle bir ortamda haber üzerine yayıncılık yapan internet medyası bir adım daha öne çıkıyor. Bu açılardan baktığımızda önemli bir boşluğu dolduran Haber Dairemizin başta siz yöneticilerine, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ile İl Başkan Yardımcıları Mehmet Yavuz, Ali Deresoy ve Gökhan Taşkıran’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.