Haber Dairesi ANALİZ!

KİMDİLER, KİM YAPILDILAR?

Haber Dairesi ANALİZ!

Sıradan birer bireydiler. Fazladan isminin önüne Prof. koymuşlar o kadar.

İslam Dünyasının beklediği, ülkenin yıllarca özlediği lider tarafından önce danışman, sonra hariciye bakanı, ardından da Başbakan yapıldı. Ağır geldi son görev... 

Ego tavan yaptı. 'Ben neymişim abi' naralarına dönüştü. Sen bir hiçsin dedi MKYK. Havasını aldılar. İlk kongrede güle güle dediler.

Konya’ya gelip Reis’i şikayet edecekti. Konya 'gelme hoca gelme, elindeki fırsatı değerlendiremedin, burası ağlama duvarın olmadığı gibi, Reis’e savaş açacak cephende değil' dedi.

Arasıra Kapu Camii’nin kalabalığını kullanıp arkamda Konya var fotoğrafı verse de gerçeğin öyle olmadığını kendi de gördü. Üç büyük oda arkamda sözleri de bir süre sonra oda başkanlarının kendilerini geriye çekmesiyle boşa çıktı. Soluğu sosyal medyada aldı. Tehdit etti. 'Konuşurum haa' dedi.

Reis’ten izin çıktı 'bagajında ne varsa boşalt'. Boşaltamadı. Olmayan şeyi nasıl boşaltacaktı ki...

Milletin sinir uçlarıyla oynamaya kalktı. 3A (AbdullahAliAhmet) PKK terör örgütünün siyasi ayağındaki belediye başkanlarına sahip çıkmaya kalktı. Kayyum atamasını antidemokratik bulduğunu söyleyerek 80 milyonu karşısına aldı.

Olmadı Reis'in Konya buluşmasını trolleriyle provoke etmeye kalktı. Yok meydan boşmuş, yok kimse yokmuş. Yüzbinlerin meydanı doldurduğu alanı bir siharbaz taktiğiyle yok etmeye kalktı.

Bardağı taşıracak son bir damla olma gücüde kalmayan hocaya, üç beş öğrencisiyle beraber mutluluklar dilenerek kapı gösterildi. Kesin ihraç edilecekler.

Aslında tüm Türkiye’nin gönlünden ihraç edildiler de prosedür şimdi yerine getiriliyor.

 

DRN ADAM #analiz

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.