Haber Dairesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’ı ağırladı

Türkiye’nin yeni nesil medya sesi olma yolunda kararlı adımlarla ilerleyen Haber Dairesi, bugün Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ağırladı. Altay, yeni nesil medyanın öneminin giderek arttığını belirterek, Haber Dairesi ekibine çalışmalarında başarı diledi.

Haber Dairesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’ı ağırladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Haber Dairesi’ni ziyaret etti.  

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Akbıyık, Mustafa Kara ve Fatma Tunçer Öncü tarafından ağırlanan Başkan Altay, Haber Dairesi’nin başta Konya olmak üzere ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Günümüzde yeni nesil medyanın öneminin giderek arttığını belirten Başkan Altay, Haber Dairesi ekibini kutladı.

- 'KONYA TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMINI 4 YILDA TAMAMLAMAYI PLANLIYORUZ'

Konya’nın hızla gelişmeye devam ettiğini, son olarak metro yapımı için imzaların geride bıraktığımız hafta atıldığını belirten Başkan Altay, Konya Metrosu’nun şehrimize bugüne kadar kazandırılan en büyük yatırım olacağını ifade etti. Altay, bu tarihi yatırımın; Köyceğiz Necmettin Erbakan Üniversitesi Kampüsü’nden başlayıp, Meram Tıp Fakültesi, Beyşehir yolu, Eski Sanayi, Yeni Gar İstasyonu, Fetih Caddesi, Ahmet Özcan Caddesi, Çeçenistan Caddesi ve Meram Belediyesi’nde tamamlanacak 21,1 kilometrelik ilk etabının 4 içinde tamamlanmasını planladıklarını söyledi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Tatlısu, amaçlarının en doğru haberi en hızlı şekilde okuyucu ve izleyiciye aktarmak olduğunu belirtti. Güçlü bir ekibe sahip olduklarını dile getiren Tatlısu, Haber Dairesi isminin marka haline gelmesi noktasında, kısa sürede önemli bir aşama kat ettiklerini söyledi. Tatlısu, “Konya son dönemde yapılan yatırımlarla daha da büyüyor, gelişiyor. Bu büyüme, tarihi yatırım olan metro ile daha da hızlanacak. Konya Metrosu’nun kentimize kazandırılmasını sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın şahsında ekip arkadaşlarını kutluyoruz.” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.