Haber Dairesi’nden Vali Toprak’a ziyaret

Konya’nın ilk ve tek müstakil yeni nesil medya grubu yöneticileri, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ı ziyaret etti.

Haber Dairesi’nden Vali Toprak’a ziyaret

Haber Dairesi Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akbıyık ve Fatma Tunçer Öncü’nün katıldığı ziyarette yeni nesil medya konuşuldu.

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, genelde yeni nesil medya, özelde Haber Dairesi Medya Grup hakkında Vali Toprak’a bilgi verdi.

Geleneksel medyanın genç kitle tarafından takip edilmediğini belirten Tatlısu, “Haber Dairesi bir ihtiyaçtan doğdu. Sektörün en tecrübeli ve en aktif kadrosu ile yola çıktık. Yolumuzun doğru, tespitlerimizin yerinde olduğunu kısa sürede gördük. İnternet haber sitemiz ve onunla paralel yürüyen sosyal medyamız tahminlerimizin üzerinde bir ilgi gördü. Günümüzde internet ve sosyal medya üzerinden ciddi dezenformasyonlar yapılıyor. Gençlerin bu konuda savunmasız olduğunu gördük. Haber Dairesi olarak bu dezenformasyonlara karşı bir kalkan olmayı hedefliyoruz. İstiyoruz ki, genç nesiller doğru bilgi ile beslensin. Bunu başaracak her türlü teknik altyapıya ve insan kaynağına sahibiz. Daha yolun başındayız. Genç ve işin ehli bir ekibimiz var. Siz değerli Valimizin yanımızda olduğunu hissediyoruz. Halkla çok iyi iletişim kuran bir devlet adamısınız. Sizin yeni nesil medya ile barışık olduğunuzu biliyoruz. Bizi kabulünüzden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akbıyık ve Fatma Tunçer Öncü de Vali Toprak’a alanları ile ilgili bilgi verdi.

Vali Cüneyit Orhan Toprak ise ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dijitalleşen dünyada her şeyin hızla değiştiğini hatırlatan Vali Toprak, “Yeni nesil medyanın farkındayız. Yakından takip ediyoruz. Artık devir değişti. Dün yeni dediklerimize bugün eski diyoruz. İnternet ve sosyal medya hızla büyüyor. Bu hıza ayak uydurmaya çalışıyoruz. Sizleri tanıyoruz. Başarılı olacağınıza inanıyoruz. Biz de anlık gelişmeleri bu yeni medyadan takip ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Vali Toprak, aynı zamanda yazar olan Fatma Tunçer Öncü’nün “Son Savunma” kitabını dikkatlice inceledi. Kitabı okuyacağını söyleyen Vali Toprak’ın kitabı incelerken duygulandığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.