Hakkâri Belediyesi personel alımı 2023

Hakkâri Belediyesi, yayınladığı ilanla çok sayıda personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte kadro dağılımı, başvuru adresi ve ayrıntılar.

Hakkâri Belediyesi personel alımı 2023

Hakkâri Belediyesi Personel Hizmet, Üretim, Sanayi ve Ticaret A.Ş. (HAKBEL) farklı mesleklerden personel alım ilanları yayınladı.

HAKKÂRİ BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI 2023 KADRO DAĞILIMI

Veterinerlik Hizmetleri İşçisi 4 kişi, Bilgisayar Programcısı 1 kişi, Şoför 35 kişi, Büro Personeli 12 kişi, Kasap 2 kişi, Beden İşçisi 3 kişi, İtfaiye Eri 8 kişi, Su Arıza Ustası 2 kişi,

HAKKÂRİ BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI 2023 BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından yasaklı bulunmamak.

18 yaşını doldurmuş olmak, Adayların Herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamaları gerekmektedir.

Askerlik durumu itibari ile Askerlik ile ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise askerlik vazifesini yerine getirmiş olmak.

Yahut ertelemiş olmak veya yedek sınava geçirilmiş olmak. 40 yaşını geçmemiş olmak.

Türk Ceza Kanunu'nun 53'üncü maddesinde belirtilen süreleri geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar,

Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı işlenen suçlar, Zimmet, İrtikap, Rüşvet, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Sahtecilik, Görevi kötüye kullanma, Hileli iflas, İhaleye fesat karıştırma,

Edinim ifasına fesat karıştırma, Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama veya Kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek beden ve akıl hastalığı bulunmamak.

HAKKÂRİ BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 2023

Hakkâri Belediyesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 27 Mart 2023 tarihine kadar Hakkari Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapanbilecek.

HAKKÂRİ BELEDİYESİ PERSONEL ALIM İLANI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Hakkari Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.