Altın 5772.051
BIST 10982.16
Dolar 42.5033
Euro 49.5407
Sterlin 56.7185

Hatay’da belediye 105 kişiyi işe alacak! İşte başvuru adresi

Hatay Dörtyol Belediyesi personel eksiğini gidermek için ilan yayınladı. 105 boş kadro için başvurular sürüyor. İşte başvuru adresi ve ayrıntılar.

Hatay’da belediye 105 kişiyi işe alacak! İşte başvuru adresi

Dörtyol Belediyesi Dörtyol Belde Hizmetleri İmar Tic. Taah. Ltd. Şti. iş ilanları yayınladı.

Belediye, 81 beden işçisi (temizlik personeli) ve 24 çöp kamyonu şoförü olmak üzere toplam 105 yeni personel alacak.

İşe alınacak beden işçileri kentin cadde, sokak ve meydanlarının temizliğinde görev alacak. Çöp kamyonu şoförleri ise atık toplama ve nakil işlerinde görev yapacak.

Böylece hem şehirdeki temizlik faaliyetlerinin etkinliği artırılacak hem de yeni istihdam alanları oluşturulacak.

hatayda-belediye-105-kisiyi-ise-alacak-iste-basvuru-adresi.jpg

DÖRTYOL BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2025

Başvurular, 14 Ağustos mesai bitimine kadar Dörtyol Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt Birimi üzerinden kabul ediliyor. Adayların gerekli belgelerle birlikte başvuru tarihleri içinde şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.