İçişleri Bakanlığı'nın önünde HAYDİ aracı

Ümit Özdağ, Bakan Soylu'nun kendisine yönelik "Benim için hayvandan aşağı biridir." sözleri sonrası İçişleri Bakanlığı'na gitti. Özdağ binaya yaklaşık 100 metre kala polisler tarafından durdurulıurken, binasının önüne HAYDİ aracının çekildiği görüldü.

İçişleri Bakanlığı'nın önünde HAYDİ aracı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün katıldığı canlı yayın programında göçmen sorunu konusuyla ilgili açıklama yaparken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı hedef almış, Özdağ için "Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Esfel-i safilindir" demişti.

100 METRE KALA POLİSLER TARAFINDAN DURDURULDU

Özdağ, Soylu'nun bu sözlerinin ardından bugün "Süleyman bugün saat 11.00'de polislerin arkasına sığınmadan bakanlığın önünde karşıma çıkarsın" diyerek tek başına İçişleri Bakanlığı önüne yürümek istedi. Ancak Özdağ, binaya yaklaşık 100 metre kala polisler tarafından durduruldu.

BAKANLIĞIN ÖNÜNDE "HAYVAN DURUM İZLEME" ARACI

Türkiye'nin gündemindeki gerginliğin yaşandığı anlarda İçişleri Bakanlığı'nın önüne çekilmiş bir araç dikkat çekti. Özdağ'ın yürüyüşünün engellendiği Bakanlık binasının önüne Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) aracının çekildiği görüldü.

icisleri-bakanliginin-onunde-haydi-araci.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.