İyi Parti Konya Milletvekili Adayları listesi 2023

İyi Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılacak milletvekili aday listelerini bugün saat 17.00’ye kadar YSK’ya teslim edecek. İyi Parti Konya Milletvekili Adayları 2023 listesi de gün içinde belli olacak.

İyi Parti Konya Milletvekili Adayları listesi 2023

İyi Parti Konya Milletvekili Adayları 2023 listesi bugün belli oluyor.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) seçim takvimi işliyor. Takvime göre siyasi partilerin 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne katılacak milletvekili aday listelerini bugün (9 Nisan Pazar) saat 17.00'ye kadar YSK Başkanlığına teslim etmesi gerekiyor.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için geri sayım sürerken partilerin açıklayacağı milletvekili kesin aday listeleri de gündemin öne çıkan haber başlıkları arasında yer alıyor.

İYİ PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023

İyi Parti de henüz listesini YSK'ya ulaştırmadı. İyi Parti’nin milletvekili kesin aday listesini 9 Nisan 2023 Pazar günü YSK'ya teslim etmesi bekleniyor. Bunun ardından Konya Milletvekili adayı olan isimler belli olacak.

Milletvekili kesin aday listelerine, HaberDairesi.com ve Haber Dairesi sosyal medyaları aracılığıyla ulaşabilir, gelişmelerin anlık WhatsApp ile ulaşması için Haber Dairesi Son Dakika Haberleri sistemine dahil olabilirsiniz.  

HABER DAİRESİ WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

iyi-parti-konya-milletvekili-adaylari-listesi-2023.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.