İYİ Parti'nin soğanlı tiyatrosunda özür

Adana'da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önüne soğan dökerek 'Para etmiyor açız' diyen kişinin soğancı olmadığı ortaya çıktı. Mehmet Bülbül, oyuna getirildiğini ve hatasının farkına vardığını söyleyerek kamuoyundan özür diledi.

İYİ Parti'nin soğanlı tiyatrosunda özür

Adana’nın Ceyhan ilçesi ziyareti sırasında para etmediği gerekçesiyle bir çuval soğanı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ayağına döken DSİ’den emekli Mehmet Bülbül, Sabah’a konuştu. Provokasyona geldiğini söyleyen Bülbül, "İYİ partililerin oyununa geldim. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Türk halkından özür diliyorum" dedi.

"SOĞANLARI DÖK"

DSİ'den emekli olduğu öğrenilen ve Adana'nın Ceyhan ilçesi Körfez Sokak'taki 2 katlı evinde yaşayan Mehmet Bülbül, geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ilçeye ziyareti sırasında bir çuval soğanı nasıl döktüğünü detaylı bir şekilde anlattı. Torunlarıyla birlikte eve döndüğünü ifade eden Bülbül, "Çiftçilerin eylemi var dediler. 3 torba soğan vardı. Beni dolduruşa getirdiler 'Meral Akşener geldiğinde soğanları dök' dediler. Nasıl döktüğümü de hatırlamıyorum" dedi.

"GİTMEZ OLAYDIM"

Soğanlarının kendisinin olmadığını söyleyen 2 çocuk babası Bülbül, "Keşke oraya gitmez olaydım. 'Meral geliyor' dediler gitmez olaydım. Soğanları döktükten sonra herkes gidince ben de çöpe gitmesin diye soğanları toplayıp sahibine verdim. Hatasız kul olur mu? Yaptığımdan çok pişmanım. Beni siyasete malzeme yaptılar" diye konuştu.

"MADDİ DURUMUM KÖTÜ DEĞİL"

Oğlunu yeni evlendirdiğini ve bunun için kredi çektiğini de ifade eden Bülbül, "Benim adıma bir traktör ve otomobil, eşimin adına da bir kamyonetimiz var. Oğlumun düğününü yaptığım için 4 bin 600 TL de emekli maaşımdan kesinti oluyor. Köyümüzde de zeytin ağaçlarımız var" diye konuştu.

İYİ Partililerin kendisini siyasete malzeme yaptığını ileri süren Bülbül sözlerini şöyle tamamladı:

"Yaptığımdan çok pişmanım. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip olmak üzere Devlet Bahçeli'den, bakanlardan ve milletvekillerinden özür diliyorum. Biz MHP'liyiz. Başka insanlar da bunların provokasyonuna gelmesinler. "

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.