Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2024 iş ilanları | 18 kişi alacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel alımlarına devam ediyor. Yayınlanan son ilana göre 18 kişi istihdam edilecek. İşte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2024 ayrıntıları.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 2024 iş ilanları | 18 kişi alacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şirketi Akbel Toprak Ürünleri Temizlik Hiz. Taş. Matbaa Tanıtım Bas. Yay. Ajans Org. Gıda San. Tic. A.Ş. iş ilanı yayınladı.

Buna göre 17 beden işçisi (Temizlik) ve 1 yol süpürme araç operatörü alımı yapılacak.

kahramanmaras-buyuksehir-belediyesi-2024-is-ilanlari-18-kisi-alacak.jpg

2024 KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI ŞARTLAR NELER?

Adaylarda aranan şartlar şunlar;

2018/11608 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4'üncü maddesindeki şartları taşımak.

Vardiya sistemine göre çalışmasına engel, sağlık vb. sorunlarının olmaması. Görev yapacağı yerde ikamet etmeyi kabul etmek. 1 numaralı ünvan için Afşin, 2 numaralı ünvan için Ekinözü, 3 ve 4 numaralı ünvan için Elbistan nüfusuna kayıtlı olmak.

Daha önce çalıştığı işyeri/işyerlerinden 4857 sayılı İş Kanunu'nun 25'inci maddesi kapsamında kasıt ya da kusurlu davranışları sebebiyle iş akdi feshedilmemiş olmak. (İşten Çıkış Nedenini gösteren "SGK Hizmet Dökümü Belgesi" E-Devlet üzerinden temin edilecektir)

Yol Süpürme Araç Operatörü; C (yeni tip) sınıfı ya da buna denk eski tip ehliyete sahip olmak. Ehliyetine alkol, uyuşturucu madde vb. nedenlerden dolayı herhangi bir sebeple işlem yapılmamış ve ceza puanından dolayı ehliyetine el konulmamış olmak. (Bu belge, "sürücü belgesi detay bilgisi" Emniyet Müdürlüğünden temin edilecektir.)

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BAŞVURU FORMU 2024

Adaylar, başvurularını 5-8 Eylül tarihleri arasında aşağıdaki link üzerinden yapabilecek.

2024 KAHRAMANMARAŞ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.