Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2023 TIKLA BAŞVUR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yayınladığı ilanla çok sayıda personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte kadro dağılımı, başvuru adresi ve ayrıntılar.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2023 TIKLA BAŞVUR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şirketi Akbel Toprak Ürünleri Temizlik Hiz. Taş. Matbaa Tanıtım Bas. Yay. Ajans Org. Gıda San. Tic. A.Ş. farklı mesleklerden personel alım ilanı yayınladı.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI 2023 KADRO DAĞILIMI

1- Beden İşçisi (Fen İşleri Dairesi Başkanlığı) 65 kişi, 2- Tekniker 4 kişi, 3- Temizlik Görevlisi 1 kişi, 4- Beden İşçisi (Büyükşehir) 35 kişi,

5- Beden İşçisi (Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı) 15 kişi, 6- Biyosidal Ürün Uygulayıcısı (Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı) 3 kişi,

7- Biyosidal Ürün Uygulayıcısı (Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı) 3 kişi, 8- Servis Elemanı 30 kişi.

kahramanmaras-buyuksehir-belediyesi-personel-alimi-2023.jpg

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI 2023 BAŞVURU ŞARTLARI

2018/11608 sayılı BKK ile yürürlüğe konulan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4'üncü maddesindeki şartları taşımak.

1,2,3,4,5,6 ve 7 sıra numaralı unvanlar son müracaat tarihi itibariyle 45 yaşını 8 sıra numaralı unvan için 35 yaşını geçmemiş olmak.

Vardiya sistemine göre çalışmasına engel, sağlık vb. sorunlarının olmaması, Benzeri işlerde çalışmış olmak tercih sebebidir.

5 ve 6 sıra numaralı unvan için Elbistan, 7 sıra numaralı unvan için Pazarcık, diğer sıralardaki unvanlar için Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olmak.

Görev yapacağı yerde ikamet etmeyi kabul etmek, 6 ve 7 sıra numaralı unvanlar için,

Tercihen biyosidal ürün uygulayıcısı sertifikasına sahip olmak, İlaçlama işini yapmasına engel herhangi bir sağlık problemi olmamak.

Tercihen en az (B) sınıfı ehliyete sahip olmak, Her aday şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabileceklerdir.

1,2,3,4,5 ve 8 sıra numaralı unvanlar 5 ay 29 gün süreyle, 6 ve 7 sıra numaralı unvanlar 8 ay süreyle istihdam edilecektir.

kahramanmaras-buyuksehir-belediyesi-personel-alimi-2023-001.jpg

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 2023

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 17 Nisan 2023 tarihine kadar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi internet adresi üzerinden yapabilecek.

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Kahramanmaraş Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum