Kızını öldürüp kendini vuran baba, mezar kazmış: 'Ben ya da karım girecek'

Elazığ’da üniversite sınavına hazırlanan 20 yaşındaki kızını tabancayla öldürdükten sonra kendini de ağır yaralayan babanın tedavisi yoğun bakımda sürüyor. Polisin soruşturması devam ederken, Elmapınarı köyünden komşuları, Mikail K'nin mezar kazıp, "Bu mezara ya ben ya da karım girecek" dediğini iddia etti.

Kızını öldürüp kendini vuran baba, mezar kazmış: 'Ben ya da karım girecek'

Olay, dün, Kırklar Mahallesi Huzurlu Sokak'taki 3 katlı Ekici Apartmanı'nın bodrum katında meydana gelmişti.

Babasından boşanan annesiyle Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde yaşayan Merve K, gireceği üniversite sınavı için ağabeyinin Elazığ'daki evine gelmiş, kızının kentte olduğunu öğrenen baba Mikail K, iddiaya göre; merkeze bağlı Elmapınar köyünden gelip görüşmek istemiş, Merve K, babasıyla görüşmek istemeyince aralarında tartışma çıkmıştı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Mikail K, tabancasını çıkararak kızına ateş açtıktan sonra kendisini de vurmuştu.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Merve K'nin yaşamını yitirdiği belirlenmiş, baba Mikail K. ise Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

6 AY ÖNCE ESKİ EŞİNİN YANINA GİDİP, BARIŞMAK İSTEMİŞ

Polis ekiplerinin başlattığı soruşturma devam ederken, Mikail K'nin, 6 ay önce Diyarbakır Ergani'ye gidip boşandığı eşiyle barışmak istediği; ancak olumsuz yanıt aldığı öne sürüldü. 

Elmapınarı köyünden komşuları, Mikail K'nin bunun üzerine evine dönüp köyde mezar kazarak, "Bu mezara ya ben ya da karım girecek" dediğini iddia etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.