Komşuların ‘Lamba yakma’ kavgasında öldürülen 2 kişi toprağa verildi

Bartın’ın Kozcağız beldesinde evlerinin lambalarından rahatsız olan komşuları Mustafa G'nin tüfekle ateş açması sonucu yaşamlarını yitiren Celal Geredeli (67) ve gelini Selda Geredeli (45) toprağa verildi.

Komşuların ‘Lamba yakma’ kavgasında öldürülen 2 kişi toprağa verildi

Olay, dün Kozcağız beldesine bağlı Yenişar Mahallesi’nde meydana gelmişti.

İddiaya göre; mahallede oturan ve inşaatlarda işçi olarak çalışan Mustafa G, önceki gün akşam saatlerinde karşı komşusu emekli maden işçisi Celal Geredeli’ye, "Evinizdeki lambaları söndürün, rahatsız oluyorum" dedikten sonra tehditte bulunmuş, dün aynı konuda komşular arasında tartışma yaşanmıştı.

Mustafa G, evindeki av tüfeğini alarak, komşunun evinin önüne gitmiş, tüfeğini ateşleyerek Celal Geredeli ve gelini Selda Geredeli’yi vurmuştu.

Daha sonra Celal Geredeli’nin oğlu Bilal Geredeli’ye (46) ateş eden Mustafa G, olaya müdahale etmek isteyen komşusu Döndü Geredeli’yi (60) de vurmuş, daha sonra da kendini yaralamıştı. 

Celal ve Selda Geredeli hayatını kaybederken, yaralanan Bilal Geredeli, Döndü Geredeli ve Mustafa G. tedaviye alınmıştı.   

Celal Geredeli ve Selda Geredeli’nin cenazeleri otopsi sonrası Bartın Devlet Hastanesi morgundan alınarak, köy mezarlığına götürüldü.

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle az sayıda kişinin cenaze törenine katılmasına izin verilirken, jandarma ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı.

Celal ve Selda Geredeli köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ SÜRÜYOR 

Komşularını öldürdükten sonra intihara kalkışan Mustafa G’nin yoğun bakımda tedavi altında olduğu, Döndü Geredeli’nin  ise serviste tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

Saçmaların kolunu sıyırması sonucu yaralanan Bilal Geredeli’ye ise olay yerinde müdahalede bulunulmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.