Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yaman törenle uğurlandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Şükrü Yaman, Konya’dan törenle yeni görev yerine uğurlandı.

Konya Emniyet Müdürü Şükrü Yaman törenle uğurlandı

20 Eylül’de Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 49 ilin emniyet müdürü değişmişti. 

Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman da, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilmişti. 

Yaman, yeni görev yerine törenle uğurlandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe emniyet müdürleri, birim amirleri ve çok sayıda emniyet personeli katıldı.

Yıllardır birlikte çalıştığı silah arkadaşlarıyla vedalaşan Şükrü Yaman, yeni görev yeri olan Diyarbakır’a doğru yola çıktı.

Konya'ya atanan Mustafa Aydın'ın da kısa süre içinde göreve başlaması bekleniyor.  

- ŞÜKRÜ YAMAN KİMDİR?

1969 yılında Ankara’da doğdu, Çankırı ili Ilgaz ilçesi İkikavak Köyü nüfusuna kayıtlı. 1988 yılında Polis Kolejinden, 1992 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra sırasıyla 1992-2003 yılları Emniyet Genel Müdürlüğünde, 1998-2001 yılları arası Almanya’da misyon koruma görevinde, 2003-2007 yılları arası Malatya İl Emniyet Müdürlüğünde, 2007-2014 yılları arası Kastamonu Emniyet Müdürlüğü, 2014-2015 yılları arası Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2015 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi ederek önce Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında sonrasında ise Teftiş Kurulunda Polis Başmüfettişi olarak görev aldı.

26.10.2016 tarih ve 2016/682 sayılı Kararname ile Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanarak göreve başladı. Yaman evli ve 3 çocuk babası.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.