Konya yolundaki kazada hayatını kaybeden üniversiteli Ezgi, sevenlerini yasa boğdu

Afyonkarahisar-Konya kara yolundaki feci kazada ölen üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Ezgi Arslanbek, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Kaza günü eski öğretmenleriyle piknikten dönen Aslanbek'in cenazesi toprağa verilmek üzere İzmir'e gönderildi.

Konya yolundaki kazada hayatını kaybeden üniversiteli Ezgi, sevenlerini yasa boğdu

 

Kaza, 26 Haziran'da saat 22.00 sıralarında Afyonkarahisar- Konya kara yolu Fatih Nizamiye kavşağında meydana geldi. A.T. (24) yönetimindeki 03 BM 376 plakalı otomobil, S.Y.'nin kullandığı 06 BN 6432 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle savrulan S.Y.'nin kullandığı otomobil kavşakta bulunan elektrik direğine çarpıp yan yattı. Bölgeye çok sayıda polis, sağlık ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi. Ekipler yan yatan araçtaki Ezgi Aslanbek'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

konya-yolundaki-kazada-hayatini-kaybeden-universiteli-ezgi-sevenlerini-yasa-bogdu1.jpg

06 BN 6432 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan ve yaralanan H.İ.K.'yi ise ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

konya-yolundaki-kazada-hayatini-kaybeden-universiteli-ezgi-sevenlerini-yasa-bogdu2.jpg

CENAZE İZMİR'E GÖNDERİLDİ

Kurtarma çalışması için gelen AFAD ekipleri, mesai arkadaşları Sadettin Aslanbek ile eşi Sevim Aslanbek'i, görevde olmamalarına rağmen olay yerinde görünce şaşırdı. Aslanbek, kazaya karışan araçlardan birinde kızının olduğunu söyleyince AFAD ekipleri bir süre durumu sakladıktan sonra acılı babaya, kızı Ezgi Aslanbek'in yaşamını yitirdiğini güçlükle söyledi.

konya-yolundaki-kazada-hayatini-kaybeden-universiteli-ezgi-sevenlerini-yasa-bogdu3.jpg

Ezgi Aslanbek'in cenazesi bu sabah erken saatlerde yapılan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere İzmir'in Bergama ilçesine  gönderildi.

PİKNİKTEN DÖNERKEN HAYATINI KAYBETTİ

Ezgi Aslanbek'in öğretmenlerinden etkilenerek matematik öğretmeni olmayı hayal ettiği ve Balıkesir'de Matematik Öğretmenliği Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Aslanbek'in kazanın olduğu gün eski eğitim kurumundaki öğretmenleriyle katıldığı piknikten döndüğü, kazaya karışan otomobili kullanan S.Y.'nin de eski öğretmeni olduğu belirtildi.

'ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNE AŞIK BİR ÖĞRENCİYDİ'

Aslanbek'in eski matematik öğretmeni Burhan Can "Kursumuzun eski öğrencilerinden biri olmasına rağmen ne kursumuzla ne de öğretmenleriyle bağını hiç koparmadı. Vefalı, güler yüzlü ve öğretmenlik mesleğine aşık bir öğrenciydi. Üniversiteyi kazanmasına rağmen Afyonkarahisar'da olduğu zamanlarda sürekli kurumumuza uğrardı. Biz de ona öğretmenlik açısından neler yapabileceği konusunda elimizden geldiğince ışık tutmaya çalışırdık. Yaşam enerjisi çok yüksek, güler yüzlü, etrafına sürekli enerji saçan, çok neşeli, kendi güzel, kalbi güzel bir insandı. Genç yaşta aramızdan ayrılışı biz çok derinden yaraladı, onu anılarda örnek davranışlarıyla anmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.