Konya’da 2 ayda 380 kiloya çıkan kadının yardım çığlığı

Konya’da yaşayan 48 yaşındaki Zeynep Karşı, son 2 ayda tam 380 kiloya çıktı. Yatağa mahkum olan Karşı, Hayra Koşanlar Derneği aracılığıyla tedavisi için yetkililerden yardım istedi.

Zeynep Karşı 48 yaşında. Konya’nın Karatay İlçesi Erenler Mahallesinde yaşayan Zeynep Karşı, geçirdiği rahatsızlık sonrası son 2 ayda tam 380 kiloya çıktı.

Yatağa mahkum olan Karşı, Hayra Koşanlar Derneği yöneticilerine ulaştı ve onların aracılığıyla yetkililerden yardım istedi.

zeynep-karsi-hayra-kosanlar-haber-dairesi-001.jpg

Karşı’yı evinde ziyaret eden Dernek Yöneticisi Kasım Okur, yaşanan zorluklara tanık oldu.

Okur, “Zeynep ablamız, yaşlı annesi, eşi ve bir kızıyla yaşam mücadelesi veriyor. Dernek olarak ablamızın sesini duyurmaktan başka yapabileceğimiz bir şey ne yazık ki yok. Yetkililerimizin bir an önce konuyla ilgilenmesi gerekiyor. Hangi hastanede tedavi yapılabiliyorsa acil olarak oraya nakledilmesi şart.” dedi.

Zeynep Karşı’nın şu an çok büyük acı çektiğini ve kilosunun her geçen gün arttığını ifade eden Okur, “Vücut yaraları da başlamış durumda. Ameliyat olmuş, ancak dikiş tutmadığı için ameliyat yarası açık vaziyette.” diye konuştu.

zeynep-karsi-hayra-kosanlar-haber-dairesi.jpg

“2 AYDIR AĞLIYORUM”

2 aydır büyük acı çektiğini ifade eden Zeynep Karşı, “Yatağa mahkum oldum. Çok zor durumdayım.” sözleriyle yetkililerden yardım istedi.  

zeynep-karsi-hayra-kosanlar-haber-dairesi-002.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum