Konya’da ağabeyini öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli, ayçiçeği tarlasında yakalandı

Konya’da miras nedeniyle husumetli olduğu ağabeyi Aziz U'yu (32) tüfekle vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan Adnan U. (30), saklandığı ayçiçeği tarlasında yakalandı. Öldürülen Aziz U’nun, olaydan önce iş yerinde olan kardeşini telefonla arayarak, "Seni kaldırmaya geliyorum" diye tehdit ettiği, ardından da yanına gittiği öne sürüldü. Şüphelinin ise bir ay önce baba olduğu öğrenildi.

Konya’da ağabeyini öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli, ayçiçeği tarlasında yakalandı

Olay, dün gece geç saatlerde, Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Kavakaltı Sokak'ta meydana gelmişti.

İddiaya göre; Aziz U. ve kardeşi Adnan U. arasında babalarından kalan tarla nedeniyle kavga yaşanmaya başladı. Karatay ilçesine bağlı Ereğli yolu üzerinde bulunan Göçü Mahallesi'nde yaşayan Aziz U, kardeşini telefonla aradı.

İki kardeş arasında aynı nedenle tartışma çıktı.

Aziz U, iş yerinde olduğunu öğrendiği kardeşine, "Seni kaldırmaya geliyorum" diyerek, telefonu kapattı. 

AĞABEYİ GELİNCE VURDU

Adnan U, bir süre sonra iş yerine gelen ağabeyine tüfekle ateş etti. Dışarı çıkarak kaçmaya çalışan Aziz U, sırtından vurularak hayatını kaybetti. 

GECEYİ AYÇİÇEĞİ TARLASINDA GEÇİRMİŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, motosikletle kaçtığı belirlenen şüphelinin Göçü Mahallesi'ne gitmiş olabileceği üzerinde yoğunlaştı. Bir çoban, ekiplere, sarı motosikletli bir kişinin, ayçiçeği tarlasına doğru kaçtığını söyledi. Polis yaptığı çalışma sonunda Adnan U'yu tarlada yakaladı.

BİR AY ÖNCE BABA OLMUŞ!

Adnan U'nun ifadesinde, babalarından kendilerine 50 dönüm tarla kaldığını, tarlayı ağabeyi ile yarı yarıya bölüştüklerini ancak ağabeyinin kendi tarafını da yıllardır ektiğini, bu nedenle aralarında husumet olduğunu anlattığı öğrenildi. 

1 aylık bir çocuğu olan Adnan U, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.