Konya’da deprem mi oldu? Son depremler listesi ( 14 Şubat 2023 )

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde 10 ili etkileyen depremin ardından, artçı sarsıntılar devam ediyor. AFAD ve Kandilli tarafından paylaşılan depremin şiddeti, saati, derinliği gibi bilgiler sorgulanabiliyor.

Konya’da deprem mi oldu? Son depremler listesi ( 14 Şubat 2023 )

Konya’da deprem mi oldu, en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? sorusunun yanıtı hem sarsıntı hisseden hem de belli belirsiz sarsıntılar hisseden vatandaşların emin olmak için internette araştırdığı konular arasında yer alıyor.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından güncellenen son depremler listesinde paylaşılan depremin şiddeti, saati, derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

KONYA DEPREM Mİ OLDU 2023? 

14 Şubat 2023 Salı günü itibariyle Konya’da bugün saat 04.21’de, Konya Sarayönü Kuyulusebil’de 1,3 büyüklüğünde, saat 05.18’de de Konya Ilgın Eldes’te 2,6 şiddetinde deprem yaşandığı bildirildi.

13 Şubat 2023 Pazartesi günü ise Konya’da saat 06,58’de, Ilgın ilçesi Gölyaka Mahallesinde 2,0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

deprem-arsiv.webp

DEPREM Mİ OLDU, NEREDE, KAÇ ŞİDDETİNDE? SON DEPREMLER

Gün içerisinde meydana gelen artçı sarsıntılar Kandilli ve AFAD verileri ile anlık olarak güncelleniyor. Anlık listelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.