Konya’da ekipleri alarma geçiren olay! 60 kilometre polisi peşinden koşturdu

Konya’da sokağa çıkma yasağında polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, dakikalarca polisi peşinden koşturdu. Yaklaşık 60 kilometre boyunca kaçan sürücünün yakalanması için neredeyse bütün ekipler seferber oldu.

Polis ekipleri, Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesinde, sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde bir aracı durdurmak istedi. Araç sürücüsü, polisin “dur” ihtarına uymayıp hızla kaçmaya başladı.

O KAÇTI, ONLARCA POLİS EKİBİ KOVALADI

Önce ana caddelerde, ardından ara yollarda kaçmaya devam eden sürücünün peşine, onlarca polis ekibi takıldı. Yolda kurulan barikatları aşan, kavşakların kapatıldığı görünce yan yollardan kaçışını sürdüren sürücü, bir türlü durdurulamadı.

konya-kovalamaca-11.jpg

YOL TAMAMEN KAPATILINCA KÖŞEYE SIKIŞTI

Yaklaşık 60 kilometre boyunca bütün ekipleri peşinden koşturan sürücü, Karatay ilçesindeki Kanal Caddesinden çıkıp Şehir Hastanesi Kavşağına geldiğinde köşeye sıkıştı. Burada yoldan geçen araçları durdurup trafik akışını tamamen kapatan polis, 42 AE 878 plakalı otomobili durdurmayı başardı ve biber gazı da kullanarak sürücü Hasan E’yi (24) etkisiz hale getirdi.

konya-kovalamaca-12.jpg

HEM ALKOLLÜ HEM EHLİYETİ YOK

Gözaltına alınan Hasan E, polis aracına bindirildi, lastiği patlak ve camları kırık otomobili ise yol kenarına çekilerek kapatılan yol yeniden açıldı. İncelemeler sonunda 0.63 promil alkollü olduğu ve ehliyeti olmadığı tespit edilen Hasan E’ye, farklı suçlardan 15 bin TL ceza yazıldı. Aracı ise trafikten men edilerek çekiciyle otoparka götürüldü. 

TIKLA İZLE

konya-kovalamaca-10.jpg

konya-kovalamaca-13.jpg

konya-kovalamaca-14.jpg

konya-kovalamaca-3.jpg

konya-kovalamaca-1.jpg

konya-kovalamaca-4.jpg

konya-kovalamaca-5.jpg

konya-kovalamaca-7.jpg

konya-kovalamaca-8.jpg

konya-kovalamaca-1-001.jpg

konya-kovalamaca-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum