Konya’da kaderine terk edilen bina tehlike saçıyor

Konya’nın Karatay ilçesinde bulunan terk edilmiş bina, tehlike saçıyor. Geceleri fuhuş amaçlı kullanıldığı iddia edilen binanın uyuşturucu kullananların da mekânı haline geldiğini belirten mahalle sakinleri, şehrin merkezine böyle bir yakışmadığını kaydetti, yetkililerden bir çözüm üretmelerini istedi.

Konya’da kaderine terk edilen bina tehlike saçıyor

Burası, Konya’nın merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebriki Mahallesi… Şerafettin Caddesi İçkaraaslan Sokakta yer alan bu bina kaderine terk edilmiş ve bölgede tehlike saçıyor.

Öyle ki; geceleri fuhuş amaçlı kullanıldığı iddia edilen binanın uyuşturucu kullananların da mekânı haline geldiği öne sürülüyor.

Bu durumun bırakın ilçeyi, şehre yakışmadığını belirten mahalle sakinleri, Şemsi Tebrizi Türbesi, Mevlana Müzesi ve Konya Valiliğinin de yakınında bulunan binanın bir an önce yıkılmasını ya da önlem alınmasını istiyor.

Yetkililere seslenen mahalle halkı, “Binanın yıkılması ya da bir önlem alınması için ülke çapında Konya’mızın adının lekelenmesine sebep olacak bir olay mı yaşanması bekleniyor?” diyerek tepkisini dile getiriyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.