Konya’da karısını kaçırdığı adamı ve kuzenini vuran zanlı tutuklandı! İfadesinde her şeyi anlattı

Konya'da birlikte kaçtığı kadının kocasıyla kuzenini tabancayla vurup ağır yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi. Zanlı tutuklandı.

Konya’da karısını kaçırdığı adamı ve kuzenini vuran zanlı tutuklandı! İfadesinde her şeyi anlattı

İddiaya göre; merkez Karatay ilçesi Ovakavağı Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuk annesi S.Ö. (29), gönül ilişkisi yaşadığı evli ve 3 çocuk babası M.A. (31) ile eylül ayında Düzce'ye kaçtı.

40 GÜN SONRA EVİNE DÖNMÜŞ

Koca H.Ö'nün (32) jandarmaya şikayette bulunup bir televizyon programına çıkıp olayı anlatmasının ardından, S.Ö. olaydan yaklaşık 40 gün sonra evine döndü.

İLGİLİ HABER: 

2 KİŞİYİ AĞIR YARALADI

Olayın ardından H.Ö, kuzenleri M.Ö. (26), R.Ö. (22) ve M.K. (28) ile kentteki bir fabrikada kamyonculuk yapan M.A'nın yanına gitti. İkili arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.A, kamyonundan aldığı tabancayla birlikte kaçtığı kadının kocası H.Ö. ve Mevlüt Ö'ye ateş etti. Ağır yaralanan H.Ö. ve M.Ö. ambulansla farklı hastanelere kaldırıldı.

“DAHA ÖNCE ARKADAŞTIK”

Şüpheli M.A, olaydan kısa süre sonra gözaltına alındı. Zanlının, emniyet ifadesinde, daha önce arkadaş oldukları H.Ö'nün eşiyle gönül ilişkisi yaşamaya başladıkları, olayın duyulmasının ardından aralarında husumet oluştuğunu söylediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

M.A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

konyada-karisini-kacirdigi-kisiyi-ve-kuzenini-vuran-kisi-adliyeye-sevk-edildi.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.