Konya’da kayınpederi ve bacanağını gözünü kırpmadan öldüren damat, her şeyi anlattı

Konya’da bacanağı ve kayınpederini iş yerlerinde gözünü kırpmadan tüfekle öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi. Zanlının ifadesinde, “Hakkımda şikayetçi olduklarını öğrenince onları öldürmeye karar verdim" dediği öğrenildi. İşte tüm ayrıntılar.

Konya’da kayınpederi ve bacanağını gözünü kırpmadan öldüren damat, her şeyi anlattı

İlk olay, dün saat 17.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Şefikcan Caddesi'ndeki mobilyacıda meydana gelmişti.

İddiaya göre; 16 yıllık evli Halime Y, 4 ay önce şiddetli geçimsizlik ve eşi Şenol Y'nin (39) uyuşturucu kullanması nedeniyle çıkan tartışmanın ardından 2 çocuğunu da alıp, Muğla'daki akrabalarının yanına gitti. 

Eşinin yanına 2 ay önce giderek, barışmak isteyen Şenol Y, olumsuz yanıt alınca 15 yaşındaki oğlunu da alıp, Konya’ya döndü.

Şenol Y, 2 gün önce de kayınpederi Bekir Dağdeviren (68) ve kayınbiraderi Enes Dağdeviren'in yanına gidip, halen eşinin yanında kalmaya devam eden 9 yaşındaki diğer oğlunu da Konya'ya getirmek istediğini söyledi.

Şenol Y. olumsuz yanıt alınca aralarında tartışma çıktı. 

Tartışıma sonrası ikilinin yanından ayrılan Şenol Y, dün montunun içine sakladığı pompalı tüfekle minibüse binerek, bacanağı mobilya ustası Mustafa Arslan'ın (36) iş yerine gitti.

Şenol Y, içeri girer girmez tüfekle Arslan’a ateş ederek öldürdü. 

konyada-kayinpederi-ve-bacanagini-gozunu-kirpmadan-olduren-sanik-her-seyi-anlatti-002.jpg

                                      Bacanağı tarafından öldürülen Mustafa Arslan (36)

Daha sonra iş yerine ait kamyoneti alan Şenol Y, bu kez de Fatih Mahallesi'ndeki Karatay Sanayi Sitesi'nde oto tamircisi kayınpederi Bekir Dağdeviren'in yanına gitti.

Şenol Y, kayınpederi Dağdeviren'e de pompalı tüfekle ateş açıp, karnından ağır yaraladı. Bu sırada ikinci kez tüfeği ateşlemek isteyen Şenol Y’ye, kayınbiraderi Enes Dağdeviren ve çevredekiler engel oldu.

İhbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Bekir Dağdeviren de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şenol Y. ise olay yerindeki esnaflar tarafından linç edilmek üzereyken gelen polis ekiplerince teslim alındı.

HAKKINDA ŞİKAYETÇİ OLDUKLARINI ÖĞRENİNCE ÖLDÜRMEYE KARAR VERMİŞ

Olaydan önce uyuşturucu tedavisinde kullanılan kırmızı reçeteli ilaçlardan aldığı öne sürülen Şenol Y’nin, emniyetteki ifadesinde, “Eşimle barışmak istedim ama barışamadım. 2 oğlumuz var. Oğullarımdan birini daha önce yanıma getirdim. Diğerini de getirmek için uğraşıyordum. Ben uzun zamandır uyuşturucu tedavisi görüyorum. Eşimin ailesine gittim ama beni sürekli kovdular. 2 gün önce de baldızlarım, bacanağım ve kayınvalidemle tartıştık. Olay sabahı da benden şikayetçi olduklarını öğrendim. Bunu öğrenince çok sinirlendim. Onları öldürmeye karar verdim. Bir yerden tüfek buldum. Tüfeği montumun içine saklayıp, minibüse binip gittim, öldürdüm.” dediği öğrenildi.

konyada-kayinpederi-ve-bacanagini-gozunu-kirpmadan-olduren-sanik-her-seyi-anlatti.jpg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Şenol Y, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

konyada-kayinpederi-ve-bacanagini-gozunu-kirpmadan-olduren-sanik-her-seyi-anlatti-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.