Konya’da kayınpederi ve bacanağını öldüren damat hakkında ilk karar! Yakalanmasa kayınbiraderini de vuracakmış

Konya’da bacanağı ve kayınpederini farklı iş yerlerinde öldüren şüpheli tutuklandı. “Hakkımda şikayetçi olduklarını öğrenince onları öldürmeye karar verdim" dediği iddia edilen zanlının, yakalanmasa kayınbiraderini de vuracağı öne sürüldü.

Konya’da kayınpederi ve bacanağını öldüren damat hakkında ilk karar! Yakalanmasa kayınbiraderini de vuracakmış

Dün saat 17.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Şefikcan Caddesi'ndeki mobilyacıya gelen Şenol Y, burada bacanağı Mustafa Arslan’ı av tüfeğiyle öldürmüş, daha sonra iş yerine ait kamyoneti alarak oto tamircisi kayınpederi Bekir Dağdeviren'in Karatay Sanayi Sitesi'ndeki dükkanına gitmişti.

Şenol Y, kayınpederi Dağdeviren'e de pompalı tüfekle ateş açıp karnından ağır yaralamış, ikinci kez tüfeği ateşlemek isteyen Şenol Y’ye, kayınbiraderi Enes Dağdeviren ve çevredekiler engel olmuştu. Hastaneye kaldırılan Bekir Dağdeviren de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

YAKALANMASA KAYINBİRADERİNİ DE VURACAĞI İDDİASI

Olay yerindeki esnaflar etkisiz hale getirilen ve linç edilmek üzereyken gelen polis ekiplerince teslim alınan Şenol Y’nin, yakalanmasa kayınbiraderi Enes Dağdeviren’i de vurmayı planladığı öne sürüldü.

TUTUKLANDI

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece, 'Kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.