Konya'daki damat dehşetinde yeni gelişme! Kayınpederini vurduğu anlar ve sonrası kamerada

Konya’da bacanağı ve kayınpederini, farklı yerlerdeki iş yerlerinde öldüren Şenol Y, tutuklanmıştı. Zanlının, kayınpederini vurduğu anların görüntüsü ortaya çıktı. İddiaya göre; tutuklanan damat, engel olunmasa kayınbiraderini de vuracaktı!

Olay, geçtiğimiz akşam, merkez Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Şefikcan Caddesi'ndeki mobilyacıda yaşanmıştı.

İddiaya göre; Halime Y, 4 ay önce, 16 yıllık eşi Şenol Y. ile uyuşturucu kullanması nedeniyle tartıştı. Halime Y, tartışmanın ardından 9 ve 15 yaşlarındaki 2 oğlunu alıp, Muğla'daki akrabalarına gitti. 

Eşinin yanına 2 ay önce giderek barışmak isteyen Şenol Y, olumsuz yanıt alınca 15 yaşındaki oğlunu da alıp, Konya’ya döndü.

Şenol Y, 2 gün önce de kayınpederi Bekir Dağdeviren ve kayınbiraderi Enes Dağdeviren'in yanına gidip, halen eşinin yanında kalmaya devam eden 9 yaşındaki diğer oğlunu da Konya'ya getirmek istediğini söyledi. Olumsuz yanıt alınca aralarında tartışma çıktı ve Şenol Y. oradan ayrıldı. 

TÜFEĞİ MONTUNUN İÇİNE GİZLEMİŞ

Şenol Y, olay günü montunun içine sakladığı pompalı tüfekle minibüse binerek, bacanağı ve mobilya ustası Mustafa Arslan'ın iş yerine gitti. Şenol Y, tüfekle Arslan’a ateş ederek öldürdü. Daha sonra iş yerine ait kamyoneti alan Şenol Y, bu kez de Karatay Sanayi Sitesi'nde oto tamircisi olan kayınpederi Bekir Dağdeviren'in yanına gitti. Şenol Y, iş yeri önünde karşılaştığı kayınpederi Dağdeviren'e pompalı tüfekle ateş açıp, karnından ağır yaraladı. Dağdeviren, kanlar içinde yere yığıldı. Şenol Y. de içeri girip, ateş etmek istediği kayınbiraderi Enes Dağdeviren tarafından engellendi.

Arbedeyle ikili, dışarı çıktıktan sonra çevredekiler de müdahale edip, Şenol Y’nin elinden tüfeği aldı.

O ANLAR KAMERADA

Bu anlar bir iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde, Şenol Y'nin, silahla vurduğu bacanağı Arslan'ın dükkanına ait araçla kayınpederi Dağdeviren'in iş yerine gelmesi, araçtan inerek dükkana girmesinden kısa süre sonra Dağdeviren'in yaralı olarak iş yerinden çıkması ve zanlının önce kayınbiraderi tarafından engellenmeye çalışılması, sonra da çevredeki esnaf tarafından yakalanması yer alıyor.

konyadaki-damat-dehsetinde-yeni-gelisme-kayinpederini-vurdugu-anlar-ve-sonrasi-kamerada-001.jpg

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İhbarla gelen sağlık görevlilerinin yaralı babasına müdahalesi sırasında Enes Dağdeviren’in gözyaşına boğulması ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Bekir Dağdeviren, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şenol Y. ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

konyadaki-damat-dehsetinde-yeni-gelisme-kayinpederini-vurdugu-anlar-ve-sonrasi-kamerada.jpg

KAYINBİRADERİNİ DE VURACAĞI İDDİASI

Olaydan önce uyuşturucu tedavisinde kullanılan kırmızı reçeteli ilaçlardan aldığı öğrenilen Şenol Y’nin, kayınpederinden sonra engellemese kayınbiraderini de vuracağı iddia edildi.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Musa Arslan ve Bekir Dağdeviren'in cenazeleri Musalla Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum