Konya’daki yangın kurbanı anne ve küçük kızına acı veda! Ağıtlar yürek sızlattı

Konya’da evlerinde çıkan yangında can veren anne Sevim Kayhan ile küçük kızı Melek Dağ’ın cenazeleri Akşehir’de gözyaşları arasında toprağa verildi. Yakınlarının ağıtları yürek sızlattı.

Konya’daki yangın kurbanı anne ve küçük kızına acı veda! Ağıtlar yürek sızlattı

Gece geç saatlerde, merkez Meram İlçesi Melikşah Mahallesi Meltemler Sokakta bulunan Esenyurt Apartmanın 5. katındaki dairede, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıkmış, kısa sürede büyüyen alevler, evin büyük bölümünü sarmıştı. Anne Sevim Kayhan (36) ile yaşayan Melek Dağ (6), yangını farkedip uyanmış, alevlerden kurtulmak isteyen küçük kız panikle pencereye çıkmış ve 5 katlı binanın en üst katındaki evlerinden aşağıya atlamış, küçük kız olay yerinde can vermişti.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hemşire olarak görev yapan Sevim Kayhan'ın, bir süre önce eşinden boşandığı, olayın yaşandığı eve yaklaşık 2 ay önce taşındığı ve kızı Melek ile birlikte yaşadığı öğrenilmişti.

ANNE VE KÜÇÜK KIZINA ACI VEDA

Anne ve küçük kızı Melek’in cansız bedenleri Konya Şehir Hastanesindeki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Cenazeler, akşam saatlerinde Konya’nın Akşehir ilçesi Yazla Mahallesi’ne getirildi. Cenazeler kılınan namazın ardından Yazla Merkez Camii önünde kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında Yazla Mahallesi Mezarlığına defnedildi.

konyadaki-yangin-kurbani-anne-ve-kucuk-kizina-aci-veda-agitlar-yurek-sizlatti.jpeg

KIZI VE TORUNUNUN ARDINDAN AYAKTIĞI AĞIT, YÜREK YAKTI

Cenazede, torunu ve kızını kaybetmenin acısıyla gözyaşlarına boğulan baba Mehmet Kayhan, torununun tabutuna sarılarak, “Oy güzellerim oy, ufacıktın sen nerelere gidiyorsun” diye gözyaşı döktü. Cenaze namazından önce tabuta sarılan akrabaları da ağıtlar yakıp gözyaşı döktü.

konyadaki-yangin-kurbani-anne-ve-kucuk-kizina-aci-veda-agitlar-yurek-sizlatti-003.jpeg

Cenazeye, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hayatını kaybeden anne ve kızın yakınları ile mahalle sakinleri katıldı.

konyadaki-yangin-kurbani-anne-ve-kucuk-kizina-aci-veda-agitlar-yurek-sizlatti-001.jpeg

konyadaki-yangin-kurbani-anne-ve-kucuk-kizina-aci-veda-agitlar-yurek-sizlatti-002.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.