Konya’nın taşra ilçelerinde son vaka durumu! 2 ilçenin başarılı savaşı sürüyor

Sağlık Bakanlığı’nın Hayat Eve Sığar uygulamasındaki verilere göre, Konya’nın 26 taşra ilçesinde koronavirüs vakası görülüyor. 2 ilçe ise koronavirüsle savaşını başarıyla sürdürmeye devam ediyor. O bölgelerde şu ana kadar koronavirüs vakasına rastlanmadı. İşte ilçe ilçe Konya’nın taşra ilçelerindeki güncel koronavirüs vaka durumu…

Konya’nın taşra ilçelerinde son vaka durumu! 2 ilçenin başarılı savaşı sürüyor

Koronavirüsle mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulan Hayat Eve Sığar uygulaması sayesinde, şehir şehir, ilçe ilçe, hatta sokak sokak koronavirüs yoğunluk durumları görülebiliyor. 

Son güncellenen verilere göre Konya’nın 26 ilçesinde bugün itibariyle koronavirüs vakası görülüyor.  

O ilçeler; Ahırlı, Akören, Altınekin, Akşehir, Beyşehir, Çeltik, Cihanbeyli, Emirgazi, Hadim, Hüyük, Karapınar, Sarayönü, Tuzlukçu, Taşkent, Halkapınar, Güneysınır, Yalıhüyük, Kadınhanı, Kulu, Yunak, Bozkır, Çumra, Doğanhisar, Ereğli, Ilgın ve Seydişehir…

Daha önceki veriler göz önüne alındığında, Karapınar, Bozkır, Hüyük, Kulu, Sarayönü ve Yunak’ın vaka artışının fazla olduğu ilçeler arasında yer aldığı görülüyor.

2 İLÇEDE VAKA YOK

Konya’nın 2 ilçesinde güncel verilere göre koronavirüs vakası bulunmuyor. O ilçeler Derbent ve Derebucak. Koronavirüsle mücadeleyi başarıyla sürdüren 2 ilçede şu ana kadar vakaya rastlanmadı.

İşte harita ilçe ilçe Konya’nın taşra ilçelerinin koronavirüs yoğunluk haritası:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.