Kreşte şok iddia! Öğretmen, 3 yaşındaki çocuğun kolunu ısırdı
Edirne'de özel bir gündüz bakımevinde uyuyakalan 3 yaşındaki öğrenciyi, iddiaya göre öğretmeni ısırarak uyandırdı. Çocuğun kollarında morlukları gören aile, iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu.
İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Edirne merkez Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan özel bir kreş ve gündüz bakımevinde eğitim gören 3 yaşındaki çocuğunun ağladığını gören baba Y.K. çocuğuna neden ağladığını sordu.
Okulda uyuduğu için öğretmeni tarafından kolunun ısırıldığını ve canının acıdığını söyleyen çocuk, gözyaşlarına hakim olamadı. Öfkeli baba Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne giderek öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

"ISIRMADIM ÖPERKEN OLDU"
İfadesi alınan şüpheli öğretmen, "Isırma gibi kasıtlı bir eylemim olmadı. Çocuğu öperken yaşandı. Cildi hassas olduğu için kızarıklık yaşandı. Sevme anında yaşanan bir gelişme" diyerek savunma yaptı. Şüpheli öğretmen ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Özel gündüz bakımevi müdürü ise öğretmenin işten çıkarıldığını ve öğretmenin çocuğu severken durumun yaşandığını belirtti.
Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.