MasterChef Cemre Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli?

MasterChef şampiyonları 25 Eylül Pazartesi günü itibarıyla yeni sezona dahil oluyor. MasterChef Şampiyonu Cemre Uysal da katılacak isimler arasında yer alıyor.

MasterChef Cemre Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli?

MasterChef Şampiyonları yeni bölümde yarışmaya dahil oluyor. Yarıştığı dönemin iddialı isimlerinden Cemre Uyanık da iddiasını koymak için MasterChef All Star kadrosunda yer alacak. Peki, Masterchef Cemre kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star Cemre Uyanık kaç yılında şampiyon oldu?

MASTERCHEF CEMRE UYANIK KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan Cemre Uyanık,1992 yılında dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Konaklama Yönetimi bölümünde aldı. 2015 yılında üniversite eğitimini tamamlayan Cemre Uyanık, 2017 yılında 5 ay boyunca ABD'de bir restoranda görev aldı.

Daha sonra yine ABD'de bir Fransız restoranda stajına devam eden Cemre Uyanık, 2018 yılında New York'ta farklı bir restoranda parti şefi olarak girmiş ve 11 ay boyunca çalıştı.

Cemre Uyanık'ın bu alandaki yeteneği ise öğrencilik yıllarında kendisini gösterdi. Okuduğu bölümde sınıf arkadaşlarıyla birlikte kafa kafaya veren Cemre, acı biberli muz ve alışılagelmişin dışına çıkarak tatlı ve tuzluyu bir araya getirip keçi peynirli muhallebi yaptı.

Cemre Uyanık sosyal medya hesabından, "4 yıl sonra yepyeni bir sayfa... Yarın için acayip heyecanlıyım umarım 2019 da olduğu kadar musmutlu geçirdiğim bir sezon olur benim için not: elimdeki en toplu 2019 fotosu buydu diğer arkadaşlar alınmasın hepinizi seviyorum" açıklamasında bulundu.

masterchef-cemre-uyanik-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.