MEDAŞ'tan büyük ödüllü yarışma! Başvurular başladı

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), Enerjinle Geri Dönüştür isimli bir yarışma düzenliyor. 3 büyük ödülün verileceği yarışmaya 10-12 yaş aralığındaki çocuklar katılabilecek. İşte katılım şartları ve başvuru formu.

MEDAŞ'tan büyük ödüllü yarışma! Başvurular başladı

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ), çevre bilincini geliştirmeyi ve geri dönüşümün önemini vurgulamayı amaçlayan "Enerjinle Geri Dönüştür" isimli bir yarışma düzenliyor. Yarışmaya 10-12 yaş (2012 - 2013 - 2014 doğumlu olanlar) aralığındaki çocuklar katılabilecek ve birinciye elektrikli scooter, ikinciye bisiklet ve üçüncüye ise tablet ödülü verilecek.

MEDAŞ ENERJİNLE GERİ DÖNÜŞTÜR YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI NELER?

Kurallar ve katılım şartları şu şekilde belirtildi:

10-12 yaş grubundaki çocuklar katılabilir (2012-2013-2014 doğumlu olanlar). Yarışmaya bireysel katılım sağlanacaktır.

Projenin oluşturulma sürecinde geri dönüştürülebilen malzemeler (kağıt, plastik, metal, cam ve ahşap atıklar) kullanılacak olup, süslemede diğer ambalaj atıkları kullanılabilir (Malzemeler kullanılırken, kendilerine zarar vermeyecek şekilde kullanılması kişinin kendisinde ve velisinin sorumluluğundadır).

Yarışmaya sadece bir proje ile katılım sağlanır. Yarışmacılar, başvuruda bulunduklarında KVKK beyanını imzalamış ve kabul etmiş olur.

Web sitesinden ulaşabileceğiniz başvuru sayfasına yüklenecek fotoğraflar net çekim olmalıdır(Projenin 3 fotoğrafı ve projenin yapım aşamalarını anlatan 1 video).

Gönderilen proje fotoğraflarının farklı açılarından çekilmiş bütününü net bir şekilde gösteriyor olması gereklidir. Yarışmaya katılan her proje için "özgünlük", "daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış olması" ve "hâlihazırda tasarımı yapılarak üretilmiş ve satışı gerçekleşmemiş olması" şartı aranmaktadır.

Birincilik, ikincilik, üçüncülük ödülü olmak üzere tek kategoride birer ödül verilecektir. Ödül almaya hak kazanan bilgileri web sitesinde ve sosyal medyada açıklanacaktır.

Yarışmayı kazananlar Konya MEDAŞ Genel Müdürlüğü'ne davet edilerek ödülleri verilecektir. Malzemeler kullanılırken zarar görmeyecek şekilde kullanılması kişinin kendisinde ve velisinin sorumluluğundadır.

medastan-buyuk-odullu-yarisma-basvurular-basladi.webp

MEDAŞ GERİ DÖNÜŞÜM YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

MEDAŞ tarafından düzenlenen yarışmaya başvurmak isteyenler, 11 Haziran 2024 tarihine kadar MEDAŞ internet adresi üzerinden form doldurarak başvurabilecek.

MEDAŞ ENERJİNLE GERİ DÖNÜŞTÜR YARIŞMASI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

medastan-buyuk-odullu-yarisma-basvurular-basladi.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.