Mehmet Ali Erbil canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Gülseren Ceylan ile 66 yaşında yeniden damat olma hayalleri kuran ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile şarkıcı Serdar Ortaç ile sosyal medya platformunda bir canlı yayın düzenledi.

Mehmet Ali Erbil canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Serdar Ortaç'ın 'Bilsem Ki' şarkısından bahsedildiği anlarda Mehmet Ali Erbil Instagram canlı yayınında gözyaşlarını tutamadı. Mehmet Ali Erbil, şarkıcı Serdar Ortaç ile Instagram üzerinden bir canlı yayın gerçekleştirdi. Yayın sırasında, Serdar Ortaç'ın 'Bilsem Ki' şarkısı gündeme geldi. Erbil, şarkıdan bahsedilirken gözyaşlarına hakim olamadı.

EVLİLİK DEĞİL, 'EV'LENMEK İSTEMİŞ!

Öte yandan Mehmet Ali Erbil'in, evlenme hazırlığı yaptığı, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'dan ayrıldığı iddia edilmiş ayrılık sebebi olarak da genç kadının evlilik hediyesi olarak ev istemesi gösterilmişti... Gülseren Ceylan'dan ayrılık haberleriyle ilgili açıklama geldi.

Mehmet Ali Erbil genç sevgilisine doğum gününde evlilik teklifi etmiş, birlikte yüzükle poz vermişlerdi! Kısa bir süre sonra ise; 66 yaşında yeniden damat olma hayalleri kuran ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisinin pahalı istekleri karşısında bezdiği haberleri gündeme gelmişti.

Öyle ki Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın kendisinden ev istemesiyle ilişkiye nokta koyduğu iddia edilmişti. Mehmet Ali Erbil ile genç aşkı Gülseren Ceylan ayrılık haberleri sonrası AVM'de el ele ortaya çıktı. "Sadece 4 saat ayrı kaldık" diyen Gülseren Ceylan ilişkileri hakkında şunları söyledi:

"En başından beri beraber yaşıyoruz. Onun olduğu her yer zaten benim evim, o yüzden de ekstra bir ev aldırmama ihtiyaç yok. Evlilik sözleşmesi de istemiyor. Onun kararına saygı duyuyorum. Ayrılık konusuna gelince de evet her çift gibi kavga ettik ve 4 saatlik bir ayrılığımız oldu. Ben evden gittim, o da fotoğrafımızı sildi ve sonrasında barıştık."

Sosyal medyada ilişkilerinin kaldıkları yerden devam ettiğini gösteren Mehmet Ali Erbil'e "Evi aldı zaar" yorumları geldi. Sosyal medya kullanıcılarının ayrılık iddiasıyla ilgili yaptıkları yorumlar da dikkat çekmişti...

"60 yaşındaki beyni gelgitli adamı 20 yaşındaki kız ne yapsın."

"Hem çapkın hem cimri ne bekliyordu ki..."

"Erbil'e katlanma bedeli."

"Kız EVlenmek istemiş zaten Mali anlamamış."

"Gençliğini vermiş, bu bir evi çok görmüş."

"Ne isteyecekti ya? Ne sanıyordu acaba kendisine aşık olduğu için evleniyor falan mı?"

"Amatör gold digger (altın arayıcısı). Evlenip boşansa ev alacak parası olurdu. Hata etmiş."

SPOR ARABA ALDI

Çift aralarındaki yaş farkı sebebiyle eleştiri alsa da, Erbil, sevgilisini hem tektaş yüzük hem de spor araba hediye etmişti.

İkilinin, Kasım ayında Amerika'da sade bir nikahla evlenmeyi planladıkları konuşuluyordu.Ceylan, Mehmet Ali Erbil'le ve çiftin bir arkadaşının bulunduğu bir fotoğrafı paylaşarak ayrıldıkları iddialarını yalanlamıştı.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile aynı yaşta olan Gülseren Ceylan "Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil" şeklinde konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.