Mersin Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 2023 TIKLA BAŞVUR

Mersin Üniversitesi, yayınladığı ilanla sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki şartlar neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte kadro dağılımı, başvuru süreci ve ayrıntılar.

Mersin Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 2023 TIKLA BAŞVUR

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete‘de sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı.

2023 MERSİN ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI

Yayınlanan ilana göre alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Mühendis 1 kişi, Psikolog 1 kişi, Sosyal Çalışmacı 1 kişi, Eczacı 1 kişi, Sağlık Teknikeri 4 kişi, Destek Personeli (Bakım-Onarım) 1 kişi, Destek Personeli (Aşçı) 2 kişi,

Destek Personeli (Aşçı Yardımcısı) 2 kişi, Destek Personeli (Bulaşıkçı) 4 kişi, Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliği) 4 kişi.

MERSİN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI 2023 BAŞVURU ŞARTLARI

Genel Şartlar:

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

(Değişik alt bent: 10/01/1991 - 3697/1 md.; Değişik alt bent: 23/01/2008-5728 S.K./317.mad) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (İptal ibare: Anayasa Mah.nin 25/02/2010 tarihli ve E. 2008/17, K. 2010/44 sayılı Kararı ile.)

Zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Askerlikle ilgisi bulunmamak. 18 yaşını doldurmuş olmak (Bir meslek veya sanat okulunu bitirenler en az 15 yaşını doldurmuş olmak ve Türk Medeni Kanununun 12 nci maddesine göre kazai rüşt kararı almak şartıyla Devlet memurluklarına atanabilirler)

Özel Şartlar:

Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak,

2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lisans mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP93, Lise mezunları için 2022 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır,

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Nöbet (vardiya) usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

mersin-universitesi-sozlesmeli-personel-alimi-2023-tikla-basvur.jpeg

MERSİN ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU 2023

Mersin Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar için başvuru süreci şu şekilde;

“Adayların öncelikle istenen belgeler kısmında yer alan 1(bir) numaralı online başvuru yapmaları zorunludur. Online başvurusunu tamamlayan adaylar asıl başvurularını ilan bitim tarihine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacaklardır.

Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup, birden fazla pozisyona başvuru yapanların başvuruları iptal edilecektir.

Adayların KPSS puan türü ve yılı uygun olmaması durumunda başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Tecrübe istenen pozisyonlar için adaylardan başvuruda bulunacakları pozisyonda çalıştıklarını gösterir belgenin yetkili amir tarafından kaşe ve ıslak imza ile onaylanmış hizmet belgesi olması gerekmektedir.

Ayrıca adaylardan başvuruda bulunacakları pozisyonda çalıştıklarını gösterir belgenin kontrolü amacıyla https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden alınan sigortalı hizmet dökümünün istenilen evraklara eklenmesi gerekmektedir. (SGK kayıtlarında ilana konu unvanda çalışılıp çalışılmadığının belgelendirilmesi gerekmektedir.) İlave belge istenen pozisyonlar için adayların istenilen belgeleri şahsen müracaat esnasında ıslak imzalı olarak teslim etmeleri gerekmektedir.”

MERSİN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI ONLİNE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

2023 MERSİN ÜNİVERSİTESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Haber Dairesi (Mersin Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.