Altın 7134.94
BIST 12433.5
Dolar 44.1623
Euro 50.4857
Sterlin 58.2492

Meteoroloji'den 14 il için "sarı" kodlu uyarı

Yurdun bazı illerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya’nın da aralarında bulunduğu 14 il için "sarı" kodla uyarıda bulundu.

Meteoroloji'den 14 il için "sarı" kodlu uyarı

Yurdun bazı illerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara ve Antalya çevreleri ile Güney Ege'de kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. Yurdun bazı illerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ankara ve Antalya çevreleri ile Güney Ege'de kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

meteorolojiden-14-il-icin-sari-kodlu-uyari.png

Ayrıca, bugün öğle saatlerinde Antalya, Afyonkarahisar, Burdur, Eskişehir, İzmir, Kütahya, Muğla, Ankara, Aydın, Denizli, Isparta, Konya, Manisa, Uşak'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerekiyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.