MHP Konya İl Teşkilatı feshedildi! İl Başkanlığı’na Sedat Göncü atandı

Son Dakika Haberi! Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Teşkilatı, parti tüzüğünün ilgili maddeleri uyarınca feshedildi. İl Başkanlığı görevine Sedat Göncü getirildi. Kararı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın duyurdu.

MHP Konya İl Teşkilatı feshedildi! İl Başkanlığı’na Sedat Göncü atandı

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Teşkilatı, parti tüzüğünün 52. ve 54. maddeleri kapsamında verilen yetkiye istinaden feshedildi. Yapılan düzenlemeyle birlikte Konya İl Başkanlığı görevine Sedat Göncü atandı.

Atama ve teşkilatla ilgili kararı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın duyurdu.

SEDAT GÖNCÜ KİMDİR?

Makina mühendisi olan Sedat Göncü, Milliyetçi Hareket Partisi Konya teşkilatında uzun yıllar çeşitli görevlerde bulundu.

Parti organizasyonunun farklı kademelerinde sorumluluk üstlenen Göncü, 12. ve 13. dönem MHP Konya İl Genel Sekreteri olarak görev yaptı.

Siyasi kariyerinde 27. Dönem MHP Konya Milletvekili Adayı olarak da yer alan Sedat Göncü, son olarak MHP Konya İl Başkanlığı görevine getirildi.

mhp-konya-il-teskilati-feshedildi-il-baskanligina-sedat-goncu-atandi

mhp-konya-il-teskilati-feshedildi-il-baskanligina-sedat-goncu-atandi

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.