Motosikletli magandalar trafiği alt üst etti

Motosiklet sürücüleri şov uğruna, hem kendilerinin hem de yoldaki diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. Üstüne üstlük, bu trafik terörünü kameraya kaydedip, sosyal medyada paylaştılar. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şimdi o sürücüleri yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul trafiğinin çeşitli noktalarında ortaya çıkan motosikletli magandalara bir yenisi daha eklendi. E-5 kara yolunda trafikte ilerleyen motosikletli gençlerden biri gidonu ayaklarıyla kontrol etti. Sürücü, hem kendisinin hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye attı. Trafikte şov uğuruna akrobatik hareketler yapan motosikletli, adeta ölüme meydan okudu.

Motosikletli magandalar Fatih Sultan Mehmet (FSM) ve Atatürk Köprüsü’nde de yoğunluktan yavaş bir şekilde ilerleyen araçların arasında defalarca “makas” attı. Trafiği çok kez tehlikeye düşüren motosikletliler, kazaya adeta davetiye çıkarttı. Beşiktaş’ta da ayrı ayrı motosikletlerle trafiğe çıkan gençler, tehlikeli hareketlerine burada da devam etti.

Bir başka görüntüde ise, kız arkadaşını arkasına alıp motosikletle seyreden genç yine trafiği tehlikeye düşürdü. Polis şimdi o anlara kaydedip bir de sosyal medyada yayınlayan motosikletlileri arıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.