Müge Anlı'da kayıp kızını arayan Mehmet Hanefi Çagana’dan acı haber

İstanbul'da bir evden gelen silah sesi üzerine polise ihbar yapıldı. Eve giden ekipler, bir erkeğin cansız bedeniyle karşılaştı. Silahla canına kıyan kişinin, Müge Anlı'nın programında kayıp kızını arayan Mehmet Hanefi Çagana olduğu öğrenildi.

Müge Anlı'da kayıp kızını arayan Mehmet Hanefi Çagana’dan acı haber

İstanbul'da bir televizyon programında günlerdir kayıp kızını arayan baba evinde silahla canına kıydı.

Esenler ilçesinde kaybolan ve kendisinden yaklaşık 30 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Rukiye Çagana'nın babası Mehmet Hanefi Çagana için Müge Anlı'nın televizyon programına katıldı.

EVİNDE SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Kızından haber alamayan baba Çagana'nın bugün canına kıydığı öğrenildi. Arnavutköy Merkez Mahallesi Zülal Sokak'ta bulunan bir evde silah sesi duyulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken kimlik tespiti yapan polis ekipleri ise şahsın Mehmet Hanefi Çagana olduğunu aktardı.

muge-anlida-kayip-kizini-arayan-mehmet-hanefi-caganadan-aci-haber.jpg

KIZI HALA ARANIYOR

Mehmet Hanefi Çagana isimli şahsın 5. kattaki ikametinde eşiyle otururken kafasına silah ile bir el ateş ederek canına kıydığı öğrenildi. Öte yandan konuya ilişkin polis ekiplerinin çalışmaları sürerken kaybolan 21 yaşındaki genç kız hala aranıyor.

muge-anlida-kayip-kizini-arayan-mehmet-hanefi-caganadan-aci-haber-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.