Murat Kurum tavla oyunuyla kahvehanedeki vatandaşları gülümsetti

Ak Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak, Kurum bir kahvehanede tavla oynaması ve bu esnada ortaya koyduğu samimi tavırlar orada bulunan herkesi gülümsetti.

Murat Kurum tavla oyunuyla kahvehanedeki vatandaşları gülümsetti

Ak Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları çerçevesinde İstanbul'un çeşitli bölgelerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Kurum, bir kahvehanede tavla oynayarak vatandaşlarla kurduğu samimi diyaloglar, İstanbul seçmeni arasında sempati uyandırdı.

Kahvehanedeki vatandaşlarla tavla atan Murat Kurum, başarılı hamleleriyle dikkat çekti. İlk atışta 6-4 atan Kurum, ardından yaptığı hamlelerle pulları toplamayı başardı. Bu süreçte kahvehanedeki vatandaşlarla samimi diyaloglar kuran Kurum, neşeli tavırlarıyla ortamda bulunana herkesi gülümsetti.

murat-kurum-tavla-oyunuyla-kahvehanedeki-vatandaslari-gulumsetti.png

Vatandaşlarla bir araya geldiği her anı değerlendiren Murat Kurum, seçmenlerin sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Murat Kurum, kahvehanedeki tavla oyunu ve sempatik diyaloğun ardından kahvehanede bulunan vatandaşlarla tokalaşarak sohbet etti.

Samimi ve sıcak tavrıyla İstanbul seçmeninin takdirini kazanan Kurum, şeffaf bir yönetim anlayışıyla İstanbul'u daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.