Okulda 11 öğrencinin yaralandığı saldırıda yeni gelişme! 7 isim tutuklandı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 9. sınıf öğrencisi H.O.’nun av tüfeğiyle ateş açması sonucu 11 öğrencinin yaralandığı olayda, H.O. ile annesi, babası ve dedesinin de aralarında bulunduğu 7 şüpheli tutuklandı.

Okulda 11 öğrencinin yaralandığı saldırıda yeni gelişme! 7 isim tutuklandı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde bir okulda 11 öğrencinin yaralandığı av tüfekli saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada yeni gelişme yaşandı.

Olayın ardından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7’si tutuklanırken, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

H.O. İLE AİLESİNDEN 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Soruşturma kapsamında saldırıyı gerçekleştirdiği belirtilen 9. sınıf öğrencisi H.O. ile annesi, babası ve dedesi de adliyeye sevk edilen şüpheliler arasında yer aldı.

Mahkeme, H.O. ile annesi, babası ve dedesinin de aralarında bulunduğu 7 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

AV BAYİİ İŞLETMECİSİ DE TUTUKLANDI

Tutuklananlar arasında olayda kullanılan fişeklerin satın alındığı iddia edilen av bayii işletmecisi ile H.O.’nun bir arkadaşının da bulunduğu bildirildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

11 ÖĞRENCİ YARALANMIŞTI

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen olayda, 9. sınıf öğrencisi H.O.’nun av tüfeğiyle ateş açması sonucu 11 öğrenci yaralanmıştı.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında silah ve fişeklerin temin süreci ile olayda ihmali veya sorumluluğu bulunduğu değerlendirilen kişilere yönelik inceleme genişletilmişti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.